• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Mdd Impuls lage kast - 3 deuren
Levertijd 15 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Mdd Impuls lage kast - 3 deuren

De Mdd Impuls lage kast - 3 deuren is het systeem dat zich qua design en prijs van de rest onderscheidt.

Deze kantoormeubelen van de topfabrikant MDD hebben een melamine versie in wel 4 kleuren:eik, wengé wit of zwart. Samen met de Impuls bureaus en hun contrast tussen zwart, wit en houtkleuren vormt dit de stijl van dit meubelsysteem.

Met Impuls, van fabrikant MDD, creëert u moeiteloos representatieve, maar ook efficiënte en ruimtebesparende werplekken zonder compromissen qua uitstraling of kwaliteit.

Deze systeemcomponenten van Impuls kunnen veelzijdig worden gecombineerd en aangepast, zowel bij afzonderlijke als meervoudige werkplekken.

Dit systeemmeubilair kan ook als directiebureau gebruikt worden. U kan uw kantoor of Home'Office geheel inrichten met Impuls, in dit gamma heeft u de volgende systeemcomponenten: Impuls bureaus in melamine of glas, lage kasten en dressoirs tot zelfs een Impuls vergadertafel. De verschillende lagen kasten of dressoirs kan u verkrijgen met 2 of 3 deuren en volledig in houtkleuren afgewerkt of zwart en wit MFC glas.

Vanaf 750€ goederenwaarde leveren we de Impuls kantoormeubelen vrachtvrij en vanaf 1.500€ netto goederenwaarde bouwen onze professionele monteurs alles op. Bestel vandaag nog uw IMPULS bureaus en werk binnen 15 dagen in een omgeving dat de nodige design en kwaliteit uitstraalt.

Ontwerp: Malgorzata Graczyk voor MDD 
Materiaal: MFC melamine(12mm)
Maten: 200l x 43d x 74h cm
Kleur:  Wengé, zwart, wit of Eik

Mdd is momenteel een van de bekendste fabrikanten in design kantoormeubelen. Met de kantoormeubilair kan men een volledig kantoor inrichten: van een ontvangstbalie tot een directie bureau. Het is goed te weten dat alleen de juiste omstandigheden en belangrijke creaties de ontwikkeling en groei kunnen bevorderen. Bij het ontwerpen van al de MDD producten denken we altijd na over de behoeften van onze klanten en de voortdurend veranderende marktverwachtingen. Kantoormeubilair van MDD worden niet alleen gekenmerkt door de high-class technologie maar ook voor hun uitstekende kwaliteit en eigentijds design. De Mdd kantoormeubelen hebben ook een grote diversiteit aan producten met ergonomische eigenschappen die perfect inbzetbaar zijn in alle werkomstandigheden. Een directiebureau voor een leidingevende positie zoals het Mdd Mito directie bureau, werkplekken en eilanden voor callcenters of grote projecten zoals Mdd Ogi of Mdd Yan, tal van toonbanken voor ontvangstruimtes zoals Mdd ValdeMdd ZigZagMdd TeraMdd OrganicMdd Linea of Mdd Wave of kasten en lockers: het Mdd kantoormeubilair heeft het allemaal! Wenst u een bureau, kast, vergadertafel of toonbank op maat? Contacteer ons en wij vinden gegarandeerd een oplossing voor u. Brand New Office is officieel verdeler van het merk voor de BeNeLux regio. Vanaf 750€ goederenwaarde leveren we de kantoormeubelen vrachtvrij en vanaf 1.500€ netto goederenwaarde bouwen onze professionele monteurs alles op. Bestel vandaag nog uw Mdd bureaus en werk binnen 15 dagen in een omgeving dat de nodige design en kwaliteit uitstraalt.Mdd Impuls lage kast - 3 deuren