• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Mdd Metalen kabelwand
1 / 2
Levertijd 5-8 werkdagen.
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Mdd Metalen kabelwand

Perfect voor een net kantoor: de Mdd Metalen kabelwand! Deze horizontale kabellade is beschikbaar in aluzilver en bestaat in twee lengtes. De lengte van 105cm is ideaal voor bureaus van 120cm en 140cm. De lengte van 145cm is ideaal voor bureaus van 160cm en 180cm.

U kan uw stekkerdoos perfect verbergen met deze kabelgoot uit metaal. Deze kabellade is niet alleen compatibel met alle MDD kantoormeubelen, maar met elk meubelsysteem. Deze horizontale kabelgoot is gemaakt van metaal en bevat het nodige bevestigingsmateriaal. Ze worden onder uw bureau bevestigd en zijn bovendien universeel!

Ontwerp:
MDD
Materiaal: metaal
Maten: 105L x 39,6B cm of 145L x 39,6B cm

Kleur: Aluzilver
 

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail.
Vraag ons u op te bellen     
   
Mdd is momenteel een van de bekendste fabrikanten in design kantoormeubelen. Met de kantoormeubilair kan men een volledig kantoor inrichten: van een ontvangstbalie tot een directie bureau. Het is goed te weten dat alleen de juiste omstandigheden en belangrijke creaties de ontwikkeling en groei kunnen bevorderen. Bij het ontwerpen van al de MDD producten denken we altijd na over de behoeften van onze klanten en de voortdurend veranderende marktverwachtingen. Kantoormeubilair van MDD worden niet alleen gekenmerkt door de high-class technologie maar ook voor hun uitstekende kwaliteit en eigentijds design. De Mdd kantoormeubelen hebben ook een grote diversiteit aan producten met ergonomische eigenschappen die perfect inbzetbaar zijn in alle werkomstandigheden. Een directiebureau voor een leidingevende positie zoals het Mdd Mito directie bureau, werkplekken en eilanden voor callcenters of grote projecten zoals Mdd Ogi of Mdd Yan, tal van toonbanken voor ontvangstruimtes zoals Mdd Valde, Mdd ZigZag, Mdd Tera, Mdd Organic, Mdd Linea of Mdd Wave of kasten en lockers: het Mdd kantoormeubilair heeft het allemaal! Wenst u een bureau, kast, vergadertafel of toonbank op maat? Contacteer ons en wij vinden gegarandeerd een oplossing voor u. Brand New Office is officieel verdeler van het merk voor de BeNeLux regio. Vanaf 750€ goederenwaarde leveren we de kantoormeubelen vrachtvrij en vanaf 1.500€ netto goederenwaarde bouwen onze professionele monteurs alles op. Bestel vandaag nog uw Mdd bureaus en werk binnen 15 dagen in een omgeving dat de nodige design en kwaliteit uitstraalt. Mdd Metalen kabelwand