• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Mdd Ogi-V haaksbureau's

Levertijd 15 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Mdd Ogi-V haaksbureau's

Mdd Ogi-V haaksbureau's zijn kantoormeubelen die ideaal zijn voor callcenters of volledige plateaus met werknemers. Het veelzijdige meubelsysteem van MDD bezit allerlei functionele en ergonomische details. Het bureaublad bestaat uit E1-spaanplaat met melaminecoating dat beschikbaar is in negen verschillende kleuren. De potenkunnen in drie verschillende kleuren gekozen worden zoals wit, aluminium of antraciet. Het veelzijdige meubelsysteem bezit allerlei functionele en ergonomische details. Weggewerkte kabelgoten zorgen ervoor dat al uw snoeren netjes opgeruimd zijn bij dit Ogi-V kantoormeubilair: een gewone kabeldoorvoer in plastiek op het uiteinde van uw werkblad, een kabeldoorvoer in aluminium in het midden van uw werkblad of u kan ook opteren voor een Mediabox in het midden van uw werkblad waarin plugin's en stopcontacten , USB en HDMI inzitten. Met het uigebreide Ogi-V programma kunnen we volledige projecten afwerken aan hoge ergonomische eisen. De aangeduide prijs is de prijs voor de versie zonder het gestoffeerde scheidingspaneel, vaste ladeblokken en rolluikkasten. Vanaf 750€ goederenwaarde leveren we de OGI kantoormeubelen vrachtvrij en vanaf 1.500€ netto goederenwaarde bouwen onze professionele monteurs alles op. Bestel vandaag nog uw Ogi-V Bureau met aanbouw en werk binnen 15 dagen in een omgeving dat de nodige design en kwaliteit uitstraalt.
  
Ontwerp: MDD
Materiaal: E1-spaanplaat met melaminecoating, gepoedercoat staal, acryl.
Maten: 160/180Lb x 120d  x 74h cm
Kleuren:  Aluminium, Wit, Berk, Wengé, Eik, Beuk, Walnoot, antraciet en Cacao 
 
Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail.
Vraag ons u op te bellen  

Het is goed te weten dat alleen de juiste omstandigheden en belangrijke creaties de ontwikkeling en groei kunnen bevorderen. Bij het ontwerpen van al de MDD producten denken we altijd denken na over de behoeften van onze klanten en voortdurend veranderende marktverwachtingen. Kantoormeubelen van MDD worden niet alleen gekenmerkt door de high-class technologie maar ook voor hun uitstekende kwaliteit en eigentijds design. De Mdd meubelen hebben ook een grote diversiteit aan producten met ergonomische eigenschappen die perfect inbzetbaar zijn in alle werkomstandigheden. Een directiebureau voor een leidingevende positie, werkplekken en eilanden voor callcenters of grote projecten, toonbanken voor ontvangstruimtes of kasten: het Mdd kantoormeubilair heeft het allemaal! Mdd Ogi-V haaksbureau's

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen