• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Mdd Ultra vergaderstoel
Levertijd 15 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Mdd Ultra vergaderstoel

De Mdd Ultra vergaderstoel heeft een geavanceerde lijn en een comfortabele geprofileerde zit.

De ergonomische Ultra-stoel is ontworpen met in gedachten het comfort van de gebruiker. Het meest karakteristieke kenmerk van deze ergonomische conferentiestoel is een bevestigd kussen aan de rugleuning, dat de zithouding verbetert.

De Ultra designstoel is tegelijk elegant, maar functioneel en is te gebruiken als een conferentie- of bureaustoel.

Bovendien bestaat hij in een variant met een onderstel met vier stervoet op doppen of wieltjes en een vijf stervoet met wieltjes- een perfect element voor elke vergaderzaal, bureau, conferentie of onthaal. Een breed scala aan beschikbare onderstellen en een verscheidenheid aan kleuren(en stoffen) maken het mogelijk de stoel aan te passen aan onze behoeften en aan het karakter van elk interieur.

De stoel is beschikbaar in een Atlantic stoffering uit 100% polyester of een afwasbare Vita stof die bestaat uit 50%, Polyester 50% Katoen. 

Beschikbaar binnen de drie weken.


Ontwerp:
Krystian Kowalski
Materiaal:
Atlantic stoffering uit 100% polyester of een afwasbare Vita stof die bestaat uit 50%, Polyester 50% Katoen. 4 stervoet: metaal, gepoedercoat, 5 stervoet: polypropyleen onderstel
Zitmaten 4 stervoet: 48,5H x 50B cm, 5 stervoet: 40-53H x 50B cm
Kleur: zie bijlage
Klik hier om meer producten van dit merk te ontdekken           

Mdd is momenteel een van de bekendste fabrikanten in design kantoormeubelen. Met de kantoormeubilair kan men een volledig kantoor inrichten: van een ontvangstbalie tot een directie bureau. Het is goed te weten dat alleen de juiste omstandigheden en belangrijke creaties de ontwikkeling en groei kunnen bevorderen. Bij het ontwerpen van al de MDD producten denken we altijd na over de behoeften van onze klanten en de voortdurend veranderende marktverwachtingen. Kantoormeubilair van MDD worden niet alleen gekenmerkt door de high-class technologie maar ook voor hun uitstekende kwaliteit en eigentijds design. De Mdd kantoormeubelen hebben ook een grote diversiteit aan producten met ergonomische eigenschappen die perfect inbzetbaar zijn in alle werkomstandigheden. Een directiebureau voor een leidingevende positie zoals het Mdd Mito directie bureau, werkplekken en eilanden voor callcenters of grote projecten zoals Mdd Ogi of Mdd Yan, tal van toonbanken voor ontvangstruimtes zoals Mdd ValdeMdd ZigZagMdd TeraMdd OrganicMdd Linea of Mdd Wave of kasten en lockers: het Mdd kantoormeubilair heeft het allemaal! Wenst u een bureau, kast, vergadertafel of toonbank op maat? Contacteer ons en wij vinden gegarandeerd een oplossing voor u. Brand New Office is officieel verdeler van het merk voor de BeNeLux regio. Vanaf 750€ goederenwaarde leveren we de kantoormeubelen vrachtvrij en vanaf 1.500€ netto goederenwaarde bouwen onze professionele monteurs alles op. Bestel vandaag nog uw Mdd bureaus en werk binnen 15 dagen in een omgeving dat de nodige design en kwaliteit uitstraalt.Mdd Ultra vergaderstoel