• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Mdd Wave standfree ontvangstbalie in wit
Levertijd 15 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Mdd Wave standfree ontvangstbalie in wit

Representatief in kleine ruimtes is deze compacte Wave standfree ontvangstbalie. De balie heeft twee verschillende modellen: met de een laag werkblad links of rechts. Hij werd vervaardigd uit 28mm melamine dik hout, afgewerkt met een HPL matte front. De wave past perfect als communicatieplatform of op kantoor als ontvangstbalie. Vanaf 750€ goederenwaarde leveren we de Wave kantoormeubelen vrachtvrij en vanaf 1.500€ netto goederenwaarde bouwen onze professionele monteurs alles op. Bestel vandaag nog uw Wave toonbanken en werk binnen 15 dagen in een omgeving dat de nodige design en kwaliteit uitstraalt. U kan de rechte stukken van de gewone Wave toonbank combineren met deze gebogen balie.

Wave toonbank gebogen of recht:

Een hartelijke ontvangst met de Mdd Wave receptiebalie: een intelligent ontvangstmeubel. U kunt de Wave ontvangstbalie van Mdd samenstellen uit drie basisvormen: de rechte, de boogvormige of open balie. De frontpanelen zijn verkrijgbaar in matte HPL en de bovenfronten zijn afgewerkt in MFC glas. U kan deze drie verschillende basisvormen combineren zodat u zelf uw eigen balie kan samenstellen. De Wave receptiebalie van Mdd laat wat betreft kwaliteit en veelzijdigheid niets te wensen over. De Mdd Wave toonbank is moduleerbaar zodat u deze balie kan gebruiken in zowel grote als kleine entrees. De fronten van deze balie bestaan in verschillende 4 kleuren. De rechte toonbank kan besteld worden in twee verschillende maten: 80cm of 102 cm breed. Achter de toonbank heeft u een bureau dat kan gebruikt worden als normale werkplek. 


Ontwerp: MDD
Materiaal: E1-spaanplaat met melaminecoating, aluminium, HPL mat front, MFC glas.
Maten: 92,5b x 86d x 110h cm 
Kleur: wit

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail.
Vraag ons u op te bellen   


Het is goed te weten dat alleen de juiste omstandigheden en belangrijke creaties de ontwikkeling en groei kunnen bevorderen. Bij het ontwerpen van al de MDD producten denken we altijd denken na over de behoeften van onze klanten en voortdurend veranderende marktverwachtingen. Kantoormeubelen van MDD worden niet alleen gekenmerkt door de high-class technologie maar ook voor hun uitstekende kwaliteit en eigentijds design. De Mdd meubelen hebben ook een grote diversiteit aan producten met ergonomische eigenschappen die perfect inbzetbaar zijn in alle werkomstandigheden. Een directiebureau voor een leidingevende positie, werkplekken en eilanden voor callcenters of grote projecten, toonbanken voor ontvangstruimtes of kasten: het Mdd kantoormeubilair heeft het allemaal! "Mdd Wave standfree ontvangstbalie".