• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Mdd Yan C bureau eilanden
Levertijd 15 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Mdd Yan C bureau eilanden

De Mdd Yan C bureau eilanden van de topfabrikant Mdd zijn beschikbaar in verschillende kleuren en maten. Met het YAN_C gamma is het mogelijk een volledig kantoor in te richten: van gewone werkplek tot directiemeubilair of vergadertafel! De YAN_C kantoormeubelen heeft individuele bureaus en meer-persoonseilanden van 120 tot 180cm of zelfs bureaus met lowboarden. 

Dit ergonomische meubelsysteem van Mdd voldoet aan hoge eisen qua ergonomie en heeft een representatieve uitstraling.  Ergonomisch is YAN_C een topper omdat u de bureaubladen in de breedte kan verschuiven om zo gemakkelijk de kabels te kunnen wegwerken. Verder zijn deze kantoormeubelen ideaal voor projectteams en callcenters omdat men bij de 2-persoonseilanden telkens een aanbouweiland van 2 personen kan toevoegen en zo verder kan bouwen. Dit bureau heeft ook heel wat "Cable management": een gewone kabeldoorvoer in aluminium, een kabeldoorvoer met mediabox waardoor u uw PC direct kan aansluiten aangezien er stopcontacten en 'plugin's' aanwezig zijn of verticale en horizontale kabelgoten. Brand New Office kan alles van Mdd aanbieden omdat we 'Premium dealer' van deze systeemmeubel fabrikant zijn.

Vanaf 750€ goederenwaarde leveren we de YAN_C kantoormeubelen vrachtvrij en vanaf 1.500€ netto goederenwaarde bouwen onze professionele monteurs alles op. Bestel vandaag nog uw YAN bureaus en werk binnen 15 dagen in een omgeving dat de nodige design en kwaliteit uitstraalt.

Ontwerp:  Mdd YAN team
Materiaal: E1-spaanplaat met melaminecoating, gepoedercoat staal, acryl.
Maten: 120/140/160/180b x 160d x 74h cm
Kleur: zie foto

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
Vraag ons u op te bellen   

Mdd is momenteel een van de bekendste fabrikanten in design kantoormeubelen. Met de kantoormeubilair kan men een volledig kantoor inrichten: van een ontvangstbalie tot een directie bureau. Het is goed te weten dat alleen de juiste omstandigheden en belangrijke creaties de ontwikkeling en groei kunnen bevorderen. Bij het ontwerpen van al de MDD producten denken we altijd na over de behoeften van onze klanten en de voortdurend veranderende marktverwachtingen. Kantoormeubilair van MDD worden niet alleen gekenmerkt door de high-class technologie maar ook voor hun uitstekende kwaliteit en eigentijds design. De Mdd kantoormeubelen hebben ook een grote diversiteit aan producten met ergonomische eigenschappen die perfect inbzetbaar zijn in alle werkomstandigheden. Een directiebureau voor een leidingevende positie zoals het Mdd Mito directie bureau, werkplekken en eilanden voor callcenters of grote projecten zoals Mdd Ogi of Mdd Yan, tal van toonbanken voor ontvangstruimtes zoals Mdd ValdeMdd ZigZagMdd TeraMdd OrganicMdd Linea of Mdd Wave of kasten en lockers: het Mdd kantoormeubilair heeft het allemaal! Wenst u een bureau, kast, vergadertafel of toonbank op maat? Contacteer ons en wij vinden gegarandeerd een oplossing voor u. Brand New Office is officieel verdeler van het merk voor de BeNeLux regio. Vanaf 750€ goederenwaarde leveren we de kantoormeubelen vrachtvrij en vanaf 1.500€ netto goederenwaarde bouwen onze professionele monteurs alles op. Bestel vandaag nog uw Mdd bureaus en werk binnen 15 dagen in een omgeving dat de nodige design en kwaliteit uitstraalt. Mdd Yan C bureau eilanden