• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Mdd YAN_T verstelbaar bureau
Levertijd 15 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Mdd YAN_T verstelbaar bureau

Dit Mdd YAN_T verstelbaar bureau meubelsysteem van Mdd voldoet aan hoge eisen qua ergonomie en heeft een representatieve uitstraling. Dit ergonomische YAN_T bureau kan in  verschillende maten gekozen worden gaande van 120-140-160cm tot 180cm. De YAN—T kantoormeubilair, de bijhorende kasten en akoestische panelen vormen samen met de praktische bureautafels een perfect kantoormeubilair.

Ergonomisch is dit meubelsysteem een topper omdat u de bureaubladen in de breedte kan verschuiven, om zo de kabels weg te werken, en het bureau nog eens trapeloos in hoogte verstelbaar is!Verschillende maten bureaus zijn beschikbaar in dit Mdd YAN Gamma. Het blad van de YAN_T bureau van MDD is beschikbaar in 6 verschillende kleuren zoals Eik, Wengé, Berk, Antraciet, Aluminium en Wit. Het frame bestaat uit een wit, aluminium of antraciet metalen kleur.  

Dit ergonomische bureau dat in hoogte verstelbaar is kan op ioneel nog voorzien worden van een frontpaneel, een horizontale kabelgoot, een verticale kabelgoot(langs de poot) en een Mediabox met plugin's en stopcontacten. De mogelijkheden met het Mdd YAN gamma zijn enorm. 

Vanaf 750€ goederenwaarde leveren we de MDD kantoormeubelen vrachtvrij en vanaf 1.500€ netto goederenwaarde bouwen onze professionele monteurs alles op. Bestel vandaag nog uw ergonomisch bureau en werk binnen 15 werkdagen in een omgeving dat de nodige design en kwaliteit uitstraalt. 

Ontwerp:  Zbigniew Kostrzewa
Materiaal: E1-spaanplaat met melaminecoating, gepoedercoat staal, acryl.
Maten: 120/140/160/180b x 80d x 64-84h cm
Kleur: zie foto

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail.
Vraag ons u op te bellen 

Mdd is momenteel een van de bekendste fabrikanten in design kantoormeubelen. Met de kantoormeubilair kan men een volledig kantoor inrichten: van een ontvangstbalie tot een directie bureau. Het is goed te weten dat alleen de juiste omstandigheden en belangrijke creaties de ontwikkeling en groei kunnen bevorderen. Bij het ontwerpen van al de MDD producten denken we altijd na over de behoeften van onze klanten en de voortdurend veranderende marktverwachtingen. Kantoormeubilair van MDD worden niet alleen gekenmerkt door de high-class technologie maar ook voor hun uitstekende kwaliteit en eigentijds design. De Mdd kantoormeubelen hebben ook een grote diversiteit aan producten met ergonomische eigenschappen die perfect inbzetbaar zijn in alle werkomstandigheden. Een directiebureau voor een leidingevende positie zoals het Mdd Mito directie bureau, werkplekken en eilanden voor callcenters of grote projecten zoals Mdd Ogi of Mdd Yan, tal van toonbanken voor ontvangstruimtes zoals Mdd ValdeMdd ZigZagMdd TeraMdd OrganicMdd Linea of Mdd Wave of kasten en lockers: het Mdd kantoormeubilair heeft het allemaal! Wenst u een bureau, kast, vergadertafel of toonbank op maat? Contacteer ons en wij vinden gegarandeerd een oplossing voor u. Brand New Office is officieel verdeler van het merk voor de BeNeLux regio. Vanaf 750€ goederenwaarde leveren we de kantoormeubelen vrachtvrij en vanaf 1.500€ netto goederenwaarde bouwen onze professionele monteurs alles op. Bestel vandaag nog uw Mdd bureaus en werk binnen 15 dagen in een omgeving dat de nodige design en kwaliteit uitstraalt.Mdd YAN_T verstelbaar bureau