• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Mdd Zen toonbank
Levertijd 15 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Mdd Zen toonbank

Altijd in het middelpunt: de Mdd Zen toonbank op de beurs als communicatieplatform of op kantoor als ontvangstbalie. De Zen ontvangstbalie van Mdd heeft een asymmetrische rangschikking van drie baliedelen die geaccentueerd worden door witte LED verlichting. Deze LED verlichting maakt van de Zen receptiebalie ook een indrukwekkende verschijning in donkere ruimtes. Heet uw gasten welkom met deze slanke en toch opvallende Zen ontvangstbalie. 

De Zen toonbanken van Mdd bestaan uit E1 spaanplaat met een melaminelaag van 28mm en een professionele LED verlichting. Op de achterkant van de toonbank is er nog voldoende ruimte om zaken op te bergen. Optioneel kan u de Zen balie verkrijgen op wielen, zodat hij nog sneller te verplaatsen is op beurzen of op kantoor!

Vanaf 750€ goederenwaarde leveren we de ZEN kantoormeubelen vrachtvrij en vanaf 1.500€ netto goederenwaarde bouwen onze professionele monteurs alles op. Bestel vandaag nog uw Zen toonbanken en werk binnen 15 dagen in een omgeving dat de nodige design en kwaliteit uitstraalt. Let wel op, deze toonbank is niet geschikt als een volwaardige werkplek.

Ontwerp: MDD
Materiaal: E1-spaanplaat met melaminecoating, LED- verlichting
Maten: 114b x 68d x 120h cm,
Kleur: wit of aluminium
Is niet geschikt als volwaardige werkplek

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
Vraag ons u op te bellen        
Mdd is momenteel een van de bekendste fabrikanten in design kantoormeubelen. Met de kantoormeubilair kan men een volledig kantoor inrichten: van een ontvangstbalie tot een directie bureau. Het is goed te weten dat alleen de juiste omstandigheden en belangrijke creaties de ontwikkeling en groei kunnen bevorderen. Bij het ontwerpen van al de MDD producten denken we altijd na over de behoeften van onze klanten en de voortdurend veranderende marktverwachtingen. Kantoormeubilair van MDD worden niet alleen gekenmerkt door de high-class technologie maar ook voor hun uitstekende kwaliteit en eigentijds design. De Mdd kantoormeubelen hebben ook een grote diversiteit aan producten met ergonomische eigenschappen die perfect inbzetbaar zijn in alle werkomstandigheden. Een directiebureau voor een leidingevende positie zoals het Mdd Mito directie bureau, werkplekken en eilanden voor callcenters of grote projecten zoals Mdd Ogi of Mdd Yan, tal van toonbanken voor ontvangstruimtes zoals Mdd ValdeMdd ZigZagMdd TeraMdd OrganicMdd Linea of Mdd Wave of kasten en lockers: het Mdd kantoormeubilair heeft het allemaal! Wenst u een bureau, kast, vergadertafel of toonbank op maat? Contacteer ons en wij vinden gegarandeerd een oplossing voor u. Brand New Office is officieel verdeler van het merk voor de BeNeLux regio. Vanaf 750€ goederenwaarde leveren we de kantoormeubelen vrachtvrij en vanaf 1.500€ netto goederenwaarde bouwen onze professionele monteurs alles op. Bestel vandaag nog uw Mdd bureaus en werk binnen 15 dagen in een omgeving dat de nodige design en kwaliteit uitstraalt. Mdd Ogi Drive bureaus elektrisch verstelbaar