• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Mobica Plus Cango box
Levertijd 4-6 weken levertermijn
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Mobica Plus Cango box

Cango box is een innovatief systeem van Mobica Plus die de traditionele ladeblok, brievenbak of gewone draagbare tas vervangt. Deze Cango brievenbak is een creatie van de gerenomeerde ontwerpers Martin Ballendat voor het innovatieve bedrijf Mobica+. Als alternatief is de Cango bruikbaar als brievenbakken onder een tafel, als verrijdbare ladeblokken of gewoon als draagbare tas voor belangrijke documenten. Dit maakt het gemakkelijk om documenten mee te nemen voor onderweg, thuis of op kantoor. Door deze simpele uitvinding van Mobica+ kan men flexibel heen en weer gaan met documenten. Cango is voorzien van rails aan de boven- en onderzijde, zodat meerdere units kunnen worden aangesloten. De binnenkant is toegankelijk via een rolluik. Een flexibele stevige band ondergebracht in een groef langs de zijkanten is gemakkelijk los of vast te maken als schouderband. Cango biedt draagbare opslag ruimte voor laptops, tablets, mobiele telefoons, documenten en veel meer. Deze nieuwe revolutionaire uitvinding is echt een gadget voor architecten. Brand New Office is Premium Dealer van Mobica+ omdat wij ook denken dat innovatieve werkplekken met een fris karakter een meerwaarde bieden! De Cango trolley kan el tot 5 brievenbakjes vervoeren. De trolley Cango kan men gebruiken als vervoersmiddel tussen de verschillende business units, maar evengoed als ladeblok onder uw bureau of vergadertafel. De Cango box is beschikbaar in het wit, grijs of blauw.

Ontwerp: Martin Ballendat voor Mobica Plus
Maten: 41,5l x 30b x 8dcm
Materiaal: doorzichtig plastiek

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
  Vraag ons u op te bellen 

Mobica + heeft de visie om één van de grooste wereldwijde spelers te worden in de meubelindustrie. Ze ontwerpen niewe flexibele werkplekken en eilanden door hun te focussen op innovatie, eenvoudig ontwerp, nieuwe productcategorieën, en de vaststelling van nieuwe marketing en sales benaderingen. Mobica+ is momenteel de grootste kantoormeubilair en interieur fabrikant in het Midden-Oosten met hun 2400 medewerkers. De holdingmaatschappij van de groep is een naamloze vennootschap met uitgebreide producties over de hele wereld die jaarlijkse een omzet van $ 100.000.000 creëren. Als blijk van onze inzet voor het vervullen van deze visie hebben we een nieuw merk "Mobica +" opgericht met een revolutionair business model dat is toegewijd aan het leveren van de kantoren van morgen. Het "+ teken" symboliseert onze overtuiging dat er altijd meer moet worden bereikt, onderzocht en verbeterd, terwijl onze minimalistische, maar verfijnde aanpak het best samengevat wordt door ons motto: Think Simple ... Think Plus.

 Cango box