• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Mobica Plus Keko universele scheidingswand/frontpaneel
Levertijd 4-6 weken levertermijn
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Mobica Plus Keko universele scheidingswand/frontpaneel

Keko universele scheidingswand of frontpaneel in  3-D stof is een innovatief meubelsysteem dat zonder schroeven en dus zonder gereedschap in een paar minuten geïnstalleerd kan worden. Deze scheidingswanden van Mobica + zijn een lichtgewicht en kunnen gemakkelijk verplaatst worden zonder speciale voorbereidingen via een innovatieve zuignap. De universele scheidingswanden kunnen ook gebruikt worden als frontpaneel en zijn akoestisch. Dit innovatief systeem verbetert de communicatie op de werkvloer doordat de werkplekken flexibel aangepast kunnen worden aan diverse toepassingen. Men kan het vlakke, ononderbroken werkoppervlak onderverdelen in een gewenste configuratie op basis van de dagelijkse behoeften. Deze Keko universele scheidingswand of frontpaneel van Mobica Plus is een creatie van Martin Ballendat. Deze innovatieve scheidingswanden zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen zoals vilt, composiet polycarbonaat en 3-D structuur stof.

Ontwerp: Martin Ballendat voor Mobica Plus
Maten: 75l x 40b cm
Materiaal:  3-D stof

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. Keko universele scheidingswand

Vraag ons u op te bellen    

Mobica + heeft de visie om één van de grooste wereldwijde spelers te worden in de meubelindustrie. Ze ontwerpen niewe flexibele werkplekken en eilanden door hun te focussen op innovatie, eenvoudig ontwerp, nieuwe productcategorieën, en de vaststelling van nieuwe marketing en sales benaderingen. Mobica+ is momenteel de grootste kantoormeubilair en interieur fabrikant in het Midden-Oosten met hun 2400 medewerkers. De holdingmaatschappij van de groep is een naamloze vennootschap met uitgebreide producties over de hele wereld die jaarlijkse een omzet van $ 100.000.000 creëren. Als blijk van onze inzet voor het vervullen van deze visie hebben we een nieuw merk "Mobica +" opgericht met een revolutionair business model dat is toegewijd aan het leveren van de kantoren van morgen. Het "+ teken" symboliseert onze overtuiging dat er altijd meer moet worden bereikt, onderzocht en verbeterd, terwijl onze minimalistische, maar verfijnde aanpak het best samengevat wordt door ons motto: Think Simple ... Think Plus.

Keko universele scheidingswand