• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Mobica Plus Synapso conferentietafel - vergadertafel - meetingtafel
Levertijd 4-6 weken levertermijn
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Mobica Plus Synapso conferentietafel - vergadertafel - meetingtafel

Synapso conferentietafel is een innovatief meubelsysteem dat zonder schroeven en dus zonder gereedschap in een paar minuten geïnstalleerd kan worden. Het tafelblad van de Synapso meetingtafel wordt ondersteund door een aluminium frame waarop u alle poten kan bevestigen via een stevige geïntegreerde sluiting. Dankzij deze slimme bevestiging van Synapso kan men de poten gemakkelijk van positie veranderen om zo voor extra beenruimte voor de gebruikers te zorgen. Deze vergadertafel kan eigenlijk gemonteerd worden door iedereen en is ons montage team eigenlijk overbodig. De kabels kunnen via de grond in een poot verborgen worden en bovendien is deze Conferentietafel van Mobica plus ergonomisch doordat de poten in hoogte verstelbaar zijn. Dit innovatief systeem verbetert de communicatie op de werkvloer doordat de vergadertafels flexibel aangepast kunnen worden aan diverse toepassingen.Men kan het vlakke, ononderbroken werkoppervlak onderverdelen in een gewenste configuratie op basis van de dagelijkse behoeften. Daarnaast kan de Synapso conferentietafel uitgerust worden met een kabelmanagement systeem, compleet met stopcontacten, de Mobica Plus Keko scheidingswand en de Cango mobiele ladesysteem. Deze Synapso conferentietafel van Mobica+ is een creatie van de gerenomeerde ontwerper Martin Ballendat.  

Vanaf 750€ goederenwaarde leveren we de Mobica+ kantoormeubelen vrachtvrij en vanaf 1.500€ netto goederenwaarde bouwen onze professionele monteurs alles op. Bestel vandaag nog uw Mobica design meubelen en werk binnen 15 dagen in een omgeving dat de nodige design en kwaliteit uitstraalt.

Ontwerp: Martin Ballendat voor Mobica Plus
Maten: 200l x 100d x 74h cm
Materiaal: poten in aluminium, MDF E-1 spaanplaat(melamine).

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
  Vraag ons u op te bellen 

Mobica + heeft de visie om één van de grooste wereldwijde spelers te worden in de meubelindustrie. Ze ontwerpen niewe flexibele werkplekken en eilanden door hun te focussen op innovatie, eenvoudig ontwerp, nieuwe productcategorieën, en de vaststelling van nieuwe marketing en sales benaderingen. Mobica+ is momenteel de grootste kantoormeubilair en interieur fabrikant in het Midden-Oosten met hun 2400 medewerkers. De holdingmaatschappij van de groep is een naamloze vennootschap met uitgebreide producties over de hele wereld die jaarlijkse een omzet van $ 100.000.000 creëren. Als blijk van onze inzet voor het vervullen van deze visie hebben we een nieuw merk "Mobica +" opgericht met een revolutionair business model dat is toegewijd aan het leveren van de kantoren van morgen. Het "+ teken" symboliseert onze overtuiging dat er altijd meer moet worden bereikt, onderzocht en verbeterd, terwijl onze minimalistische, maar verfijnde aanpak het best samengevat wordt door ons motto: Think Simple ... Think Plus.

Synapso conferentietafel