• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Mobica Plus Torro station
Levertijd 4-6 weken levertermijn
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Mobica Plus Torro station

De Torro station van Mobica Plus is de opbergplaats voor de nieuwe allround Torro kruk voor het kantoor. Als zitplaats of een mobiele metgezel thuis of op kantoor biedt het de gebruiker een verscheidenheid van functies aan. De verrijdbare zitkruk is gemaakt van polyurethaan en heeft een zacht oppervlak zodat het prettig is om aan te raken. Bovendien biedt de kruk van Mobica+ een goede en ergonomische stabiliteit. Daarnaast legt de Torro zitkruk een sterke nadruk op het design en de kleuren voor op kantoor. Onder het zitvlak van de Torro zadelkruk kan men nog zaken opslagen zoals een laptop of tas. Bijhorend kan men een Torre Station verkrijgen die zowel als nuttige zitbank kan gebruikt worden of als "opberg station" voor de zadelkrukken. De Torro is ontworpen met behulp van het "zadel- principe", die een evenwichtige en actieve houding van de gebruiker centraal stelt.  De uitschuifbare handgreep van roestvrij staal zorgt voor eenvoudige navigatie met een ergonomische houding. Zodra de Torro kruk op de juiste positie staat, kan het handvat worden ingetrokken. De Torro zitkrukken in combinatie met de 'Station' worden een plaats van recreatie of zelfs een plaats om korte pauzes te nemen. De compacte afmetingen van Torro maken het de ideale allrounder in huis of op kantoor. De waaier van verschillende kleuren passen perfect bij elke omgevingen: wit en antraciet voor elegantie en understatement, oranje en geel voor de "eye-catcher", Torro brengt kleur en vitaliteit in elk kantoor.

Ontwerp: Martin Ballendat voor Mobica Plus
Maten: 204b x 65d x 60h cm
Materiaal: polyurethaan, roestvrij staal

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. Torro station

Vraag ons u op te bellen    

Mobica + heeft de visie om één van de grooste wereldwijde spelers te worden in de meubelindustrie. Ze ontwerpen niewe flexibele werkplekken en eilanden door hun te focussen op innovatie, eenvoudig ontwerp, nieuwe productcategorieën, en de vaststelling van nieuwe marketing en sales benaderingen. Mobica+ is momenteel de grootste kantoormeubilair en interieur fabrikant in het Midden-Oosten met hun 2400 medewerkers. De holdingmaatschappij van de groep is een naamloze vennootschap met uitgebreide producties over de hele wereld die jaarlijkse een omzet van $ 100.000.000 creëren. Als blijk van onze inzet voor het vervullen van deze visie hebben we een nieuw merk "Mobica +" opgericht met een revolutionair business model dat is toegewijd aan het leveren van de kantoren van morgen. Het "+ teken" symboliseert onze overtuiging dat er altijd meer moet worden bereikt, onderzocht en verbeterd, terwijl onze minimalistische, maar verfijnde aanpak het best samengevat wordt door ons motto: Think Simple ... Think Plus.

Torro station