• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Narbutas Active elektrisch zit sta bureau
Levertijd 3-4 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Folder:
Narbutas Active elektrisch zit sta bureau

De Narbutas Active elektrisch zit sta bureau kan het best in twee woorden worden beschreven: functionaliteit en kwaliteit. Zelfs als u het grootste deel van uw dag op het werk doorbrengt, zou dit niet mogen voorkomen dat u actief blijft op uw werkplek. Met het Narbutas Active-desksysteem kunt u gemakkelijk van positie veranderen van zitten naar staan ​​of omgekeerd. Zit-sta-bureaus met een esthetisch ontwerp passen goed in elke kantooromgeving.

De bureauhoogte kan worden aangepast door op een geselecteerde knop te drukken door een op en neer bedieningssysteem. De zit-sta-desk Active met 2 niveaus heeft een verstelbereik van 723 mm tot 1193 mm, terwijl de hoogte van het bureau met 3 niveaus kan worden aangepast van 642 mm tot 1292 mm.

De op en neer bewegingen van het bureau kunnen de verflaag van de poten beschadigen. Bij de Active verstelbare bureaus is een kunststofelement aangebracht dat de poten beschermen tegen mogelijk krassen.

Een bureau wordt vaak omringd door andere objecten. Terwijl een bureau met instelbare hoogte in beweging is, kan deze per ongeluk tegen een kast botsen als u deze volledig naar beneden laat zakken. Dit kan echter worden vermeden. Zowel de 2- als de 3-niveausvoetsensor stopt de beweging van het bureau automatisch als het een obstakel op zijn pad detecteert. De anti-botsingsfunctie vermindert de kans op schade als het bureaublad botst met een hard voorwerp.

Brand New Office is officieel dealer van Narbutas en kan alle kantoormeubelen van dit merk verkrijgen. Ook kan u op aanvraag anders stoffen of kleuren aanvragen alsook andere kleurcombinaties. Bovendien worden de design meubelen binnen de 3-4 weken geleverd en eventueel opgebouwd door onze specialisten.

Vanaf 750€ goederenwaarde leveren we de Nova wood kantoormeubelen vrachtvrij en vanaf 1.500€ netto goederenwaarde bouwen onze professionele monteurs alles op. Bestel vandaag nog uw Narbutas bureaus en werk binnen 15 dagen in een omgeving dat de nodige design en kwaliteit uitstraalt.

Ontwerp:  Narbutas voor Narbutas
Materiaal:
 Topbladen in 25 mm MFC (melamine) met  ABS-rand van 2 mm, metalen frame.
Maten:  H:72-120cm of 65-130cm x D:80cm x L:120-140-160-180cm
Kleur: zie bijlage

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
Vraag ons u op te bellen      
Narbutais is gespecialiseerd in kantoormeubilair en bestaat reeds langer dan 25 jaar. Meubelproductie en kantoorwerkinrichtingen waren eerst een "onbekend terrein" voor de oprichter. Maar hij begreep echter één ding: klanten hadden hoge kwaliteits kantoormeubelen nodig voor de beste prijs, wat ook echt de belangrijkste focus van dit bedrijf werd.

Narbutas produceert modern, eenvoudig, hoogwaardig en duurzame kantoormeubelen en biedt de mogelijkheid om niet alleen veelvoorkomende, maar ook originele meubels te kiezen die voldoen aan de individuele behoeften van klanten. Meer dan 25 jaar ervaring in de productie van kantoormeubilair en samenwerking met Europese ontwerpers zijn de factoren die de kwaliteit en exclusiviteit van hun kantoormeubilair waarborgen. 

Tegenwoordig worden open-space werkplekken steeds populairder. Ze verbeteren de communicatie tussen collega's en maken optimaal gebruik van de ruimte. Het belangrijkste nadeel van deze open werkplekken is echter lawaai en deze lawaaierige omgeving schaadt de kwaliteit van het werk dat moeilijk, vermoeiend en stressvol wordt. We presenteren akoestische scheidingssystemen, die het geluidsprobleem in open werkruimten effectief oplossen. Het is een ideale keuze voor het creëren van individuele werkplekken, zelfs in zeer grote kantoren. Akoestische wanden zorgen voor privacy, verminderen het omgevingsgeluid, terwijl het de mogelijkheid biedt om collega's te zien en zonder grenzen met hen te communiceren. Het grootste voordeel is de mobiliteit en functionaliteit van de panelen. De akoestische scheidingssystemen kunnen ook universeel op de werkbladen gemonteerd worden , of kunnen verticaal op de vloer worden geplaatst. De dikte van de schermen is 38 mm. Ze zijn bekleed met geluiddempende materialen die kunnen worden afgedekt met vilten wol of polyesterweefsel. 

Akoestische wandsystemen bieden de mogelijkheid om de ruimte efficiënt en snel te gebruiken. Bovendien draagt het ook bij aan de stijl van het kantoor, waardoor werknemers zich goed kunnen voelen en goed kunnen werken.

Brand New Office is officieel dealer van Narbutas en kan alle kantoormeubelen van dit merk verkrijgen. Bovendien worden de design meubelen binnen de 15 werjdagen geleverd en eventueel opgebouwd door onze specialisten. Narbutas Active elektrisch zit sta bureau

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen