• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Nemo lighting Alya hanglamp
Levertijd 3-8 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Nemo lighting Alya hanglamp

De Nemo Ayla hanglamp is een groot LED hanglamp van de topfabrikant Nemo lighting.

Deze design hanglamp die perfect inzetbaar is in hotels, restaurants, cafés of winkels en is verkrijgbaar in de volgende kleuren: zwart of wit. De structuur van dit lichtsculptuur is gemaakt door middel van een speciale "torsie-technologie" in aluminium, speciaal ontwikkeld door Nemo, die het mogelijk maakt LED-verlichting tot 360 ° te verdraaien. 
 

De Nemo Cassina hanglamp is een creatie van Gabriele Rosa.

De design Alya hanglamp werd gegoten in geëxtrudeerd aluminium en heeft een diffuser in opaal methacrylaat. Dit Lichtgewicht in LED geeft diffuus licht, met 70% bovenwaartse verlichting en 30%verlichting naar beneden. De Nemo collectie heeft verlichting voor elke omgeving, zowel in een woon- als kantooromgeving. 

Bestel vandaag deze hanglamp van Nemo lighting nog bij BrandNewOffice!
 

Ontwerp: Gabriele Rosa voor Nemolighting
Maten: 105D x 40B cm
Materiaal: aluminium, een diffuser in opaal methacrylaat
Licht: 54W Linear LED
Lengte kabel 160 cm

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
snelle levering  Vraag ons u op te bellen 

Nemo Cassina is een naam onder de designverlichting die terug gaat naar de wortels van de Italiaanse designjaren. Cassina lighting is een van de wereldleiders in de designverlichting die voortdurend op zoek om innovatieve 'cutting edge design' te creëren. Dit topmerk werd opgericht te Milaan in 1993 onder de naam NEMO en wert samen met zowel legendarische als hedendaagse ontwerpers. De collectie van Nemo cassina lighting omvat modellen van hedendaags design die werde ontworpen door Carlo Forcolini, Jehs + Laub, Javier Mariscal, Karim Rashid, Ilaria Marelli, Foster + Partners, Hannes Wettstein en Roberto Paoli. Naast deze brede waaier van hedendaagse producten heeft Nemo ook een bewerkte "Masters-collectie" die gerealiseerd werden door ontwerpers die een fundamentele bijdrage aan de totstandkoming van echte designers iconen: Le Corbusier, Vico Magistretti, Franco Albini, Charlotte Perriand en Kazuhide Takahama. Strikt genomen is Nemo's pad verbonden met de geschiedenis van het Italiaanse ontwerp van de laatste twintig jaar. Nemo werd in 1993 opgericht door Franco Cassina, de eigenaar van Cassina SpA en door Carlo Forcolini. Nemo staat bekend voor constante innovatie dat geinspireerd werd door de Italiaanse design. Hierdoor hebben ze een leidende positie in het lichtontwerp-wereld van nu verworven. Nemo Ayla hanglamp