• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Nemo lighting Aquarius wandlamp/plafondlamp
Levertijd 3-8 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Nemo lighting Aquarius wandlamp/plafondlamp

Aquarius wandlamp en plafondlamp levert een directe licht en een secundaire licht op de muur of het plafond. De diffuser van deze design lamp werd gegoten prismatische glas, het frame bestaat uit staal in gelakt zilver, antraciet of verchroomd messing. De Aquarius wand- en plafondlamp van Nemolighting is er zowel voor binnen als buitengebruik. Deze wandlamp van Nemo is een creatie van M. Barbaglia, M. Colombo. Bestel vandaag nog uw Aquarius wandlamp of plafondlamp van Nemolighting bij Brand New Office!

Ontwerp:
 M. Barbaglia, M. Colombo
 voor Nemolighting
Maten:  Ø25 cm of Ø37 cm
Materiaal: staal, gegoten prismatische glas
Licht: Ø25: 
1 x 75W Ø37: 3x 40W- FLuO/LED/hALO 
Zonder reservelamp!

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
snelle levering  Vraag ons u op te bellen 
Nemo Cassina is een naam onder de designverlichting die terug gaat naar de wortels van de Italiaanse designjaren. Cassina lighting is een van de wereldleiders in de designverlichting die voortdurend op zoek om innovatieve 'cutting edge design' te creëren. Dit topmerk werd opgericht te Milaan in 1993 onder de naam NEMO en wert samen met zowel legendarische als hedendaagse ontwerpers. De collectie van Nemo cassina lighting omvat modellen van hedendaags design die werde ontworpen door Carlo Forcolini, Jehs + Laub, Javier Mariscal, Karim Rashid, Ilaria Marelli, Foster + Partners, Hannes Wettstein en Roberto Paoli. Naast deze brede waaier van hedendaagse producten heeft Nemo ook een bewerkte "Masters-collectie" die gerealiseerd werden door ontwerpers die een fundamentele bijdrage aan de totstandkoming van echte designers iconen: Le Corbusier, Vico Magistretti, Franco Albini, Charlotte Perriand en Kazuhide Takahama. Strikt genomen is Nemo's pad verbonden met de geschiedenis van het Italiaanse ontwerp van de laatste twintig jaar. Nemo werd in 1993 opgericht door Franco Cassina, de eigenaar van Cassina SpA en door Carlo Forcolini. Nemo staat bekend voor constante innovatie dat geinspireerd werd door de Italiaanse design. Hierdoor hebben ze een leidende positie in het lichtontwerp-wereld van nu verworven. Deze Aquarius wandlamp/plafondlamp is een bekende designerslamp.