• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Nemo lighting Dove bureaulamp LED of Halo
Levertijd 3-8 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Nemo lighting Dove bureaulamp LED of Halo

Nemo Dove Bureaulamp: de bureaulamp voor indivualisten. Niet alleen de unieke vormgeving is bijzonder, maar ook de hoge functionaliteit: semi-geconcentreerde bundel waardoor hij ideaal is voor werk en ontspanning. De Dove bureaulamp heeft een lichaam in polycarbonaat en wordt ondersteunt door een stalen arm. 

Met de Dove bureaulamp van Nemo Cassina lighting verwerft u een designklassieker die al vaak is nagebootst, zij het zonder veel succes. De LED of Halo lamp is in twee intensiteiten dimbaar. Deze lamp is leverbaar in het mat zwart binnen de 5-8 werkdagen.
   
Ontwerp: 
Mario Barbaglia en Marco Colombo voor Nemo
Materiaal: lichaam in polycarbonaat, stalen arm
Maten: 92h x 84b cm
Licht LED: 9W

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail.
snelle levering  Vraag ons u op te bellen  

Nemo Cassina is een naam onder de designverlichting die terug gaat naar de wortels van de Italiaanse designjaren. Cassina lighting is een van de wereldleiders in de designverlichting die voortdurend op zoek om innovatieve 'cutting edge design' te creëren. Dit topmerk werd opgericht te Milaan in 1993 onder de naam NEMO en wert samen met zowel legendarische als hedendaagse ontwerpers. De collectie van Nemo cassina lighting omvat modellen van hedendaags design die werde ontworpen door Carlo Forcolini, Jehs + Laub, Javier Mariscal, Karim Rashid, Ilaria Marelli, Foster + Partners, Hannes Wettstein en Roberto Paoli. Naast deze brede waaier van hedendaagse producten heeft Nemo ook een bewerkte "Masters-collectie" die gerealiseerd werden door ontwerpers die een fundamentele bijdrage aan de totstandkoming van echte designers iconen: Le Corbusier, Vico Magistretti, Franco Albini, Charlotte Perriand en Kazuhide Takahama. Strikt genomen is Nemo's pad verbonden met de geschiedenis van het Italiaanse ontwerp van de laatste twintig jaar. Nemo werd in 1993 opgericht door Franco Cassina, de eigenaar van Cassina SpA en door Carlo Forcolini. Nemo staat bekend voor constante innovatie dat geinspireerd werd door de Italiaanse design. Hierdoor hebben ze een leidende positie in het lichtontwerp-wereld van nu verworven. Deze Dove Bureaulamp is een bekende designerslamp.