• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Nemo lighting Duna vloerlamp
Levertijd 3-8 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Nemo lighting Duna vloerlamp

De Duna vloerlamp werd ontworpen door niemand minder dan Mario Barbaglia en Marco Colombo in 1984 voor Nemolighting. Deze slanke en stijlvolle staande lamp heeft een industrieel geïnspireerd ontwerp dankzij de staalconstructie die zorgt voor een stedelijke uitstraling. De vloerlamp Duna is verkrijgbaar in drie verschillende afwerkingen - chroom, glanzend zwart en opaal wit, zodat het licht kan opvallen in elk kleurenschema dat u kiest. De Duna Terra vloerlamp wordt aangevuld met een voet en dimmer, zodat u het verlichtingsniveau aangepast kan veranderen. Duna terra kan vesteld worden in hoogte van 135 naar 192 cm.

Ontwerp: Mario Barbaglia en Marco Colombo voor Nemolighting
Maten:  136-192h x 37b cm 
Materiaal: staal
Licht: R7s, 300W 


Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
snelle levering  Vraag ons u op te bellen 

Nemo Cassina is een naam onder de designverlichting die terug gaat naar de wortels van de Italiaanse designjaren. Cassina lighting is een van de wereldleiders in de designverlichting die voortdurend op zoek om innovatieve 'cutting edge design' te creëren. Dit topmerk werd opgericht te Milaan in 1993 onder de naam NEMO en wert samen met zowel legendarische als hedendaagse ontwerpers. De collectie van Nemo cassina lighting omvat modellen van hedendaags design die werde ontworpen door Carlo Forcolini, Jehs + Laub, Javier Mariscal, Karim Rashid, Ilaria Marelli, Foster + Partners, Hannes Wettstein en Roberto Paoli. Naast deze brede waaier van hedendaagse producten heeft Nemo ook een bewerkte "Masters-collectie" die gerealiseerd werden door ontwerpers die een fundamentele bijdrage aan de totstandkoming van echte designers iconen: Le Corbusier, Vico Magistretti, Franco Albini, Charlotte Perriand en Kazuhide Takahama. Strikt genomen is Nemo's pad verbonden met de geschiedenis van het Italiaanse ontwerp van de laatste twintig jaar. Nemo werd in 1993 opgericht door Franco Cassina, de eigenaar van Cassina SpA en door Carlo Forcolini. Nemo staat bekend voor constante innovatie dat geinspireerd werd door de Italiaanse design. Hierdoor hebben ze een leidende positie in het lichtontwerp-wereld van nu verworven. Deze Duna vloerlamp is een bekende designerslamp.