• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Nemo lighting Iota tafellamp
Levertijd 3-8 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Nemo lighting Iota tafellamp

De Iota tafellamp van Hikaru Mori werd ontworpen voor Nemo Cassina Lighting in 1994. Deze designhanglamp is een lamp die gebruikt kan worden als tafellamp, lichtobject of zelfs bureaulamp. Bovendien werkt deze lamp op laagspanning. Het verstelbare conische hoofd werd gemaakt uit hittebestendig materiaal en een opaal diffusor Tedur. Verder heeft de Iota lamp een opaal wit lichaam.De Iota tafellamp van Nemo Cassina is leverbaar binnen de 5-10 werkdagen.
 
Ontwerp:
 
LHikaru Mori in 1994 voor Nemo
Maten: 11Ø x 31hcm  
Materiaal: hittebestendig materiaal en een opaal diffusor
Licht:
 20W switch
  
Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
snelle levering  Vraag ons u op te bellen 

Nemo Cassina is een naam onder de designverlichting die terug gaat naar de wortels van de Italiaanse designjaren. Cassina lighting is een van de wereldleiders in de designverlichting die voortdurend op zoek om innovatieve 'cutting edge design' te creëren. Dit topmerk werd opgericht te Milaan in 1993 onder de naam NEMO en wert samen met zowel legendarische als hedendaagse ontwerpers. De collectie van Nemo cassina lighting omvat modellen van hedendaags design die werde ontworpen door Carlo Forcolini, Jehs + Laub, Javier Mariscal, Karim Rashid, Ilaria Marelli, Foster + Partners, Hannes Wettstein en Roberto Paoli. Naast deze brede waaier van hedendaagse producten heeft Nemo ook een bewerkte "Masters-collectie" die gerealiseerd werden door ontwerpers die een fundamentele bijdrage aan de totstandkoming van echte designers iconen: Le Corbusier, Vico Magistretti, Franco Albini, Charlotte Perriand en Kazuhide Takahama. Strikt genomen is Nemo's pad verbonden met de geschiedenis van het Italiaanse ontwerp van de laatste twintig jaar. Nemo werd in 1993 opgericht door Franco Cassina, de eigenaar van Cassina SpA en door Carlo Forcolini. Nemo staat bekend voor constante innovatie dat geinspireerd werd door de Italiaanse design. Hierdoor hebben ze een leidende positie in het lichtontwerp-wereld van nu verworven. DezeIota tafellamp is een bekende designerslamp.