• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Nemo lighting Mr. Light tafellamp - bureaulamp
Levertijd 3-8 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Nemo lighting Mr. Light tafellamp - bureaulamp

Met Mr. Light tafellamp van Javier Mariscal voor Nemo lighting vernieuwt het lichtconcept volledig! Mr Light is een tafellamp die ook gebruikt kan worden als bureaulamp. Speels, functioneel  zijn maar enkele supperlatieven die u kan gebruiken voor de Mr Light tafellamp. De tafellamp en staande lamp met scharnierende arm en lichaam uit zwart mat metaal geeft diffuus licht, met de mogelijkheid om de lichtintensiteit te verminderen aan de hand van een dimmer.  De Mr. light bureaulamp heeft een lampenkap dat bevestigd is aan een arm waardoor u de gewenste lichtsfeer kan creëren.

Ontwerp:
Javier Mariscal voor Nemo
Maten: 36h x 26d cm
Materiaal: metaal
Licht: 1 x 23 W - E27
Reservelampen niet inclusief.

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail.
snelle levering  Vraag ons u op te bellen   

Nemo Cassina is een naam onder de designverlichting die terug gaat naar de wortels van de Italiaanse designjaren. Cassina lighting is een van de wereldleiders in de designverlichting die voortdurend op zoek om innovatieve 'cutting edge design' te creëren. Dit topmerk werd opgericht te Milaan in 1993 onder de naam NEMO en wert samen met zowel legendarische als hedendaagse ontwerpers. De collectie van Nemo cassina lighting omvat modellen van hedendaags design die werde ontworpen door Carlo Forcolini, Jehs + Laub, Javier Mariscal, Karim Rashid, Ilaria Marelli, Foster + Partners, Hannes Wettstein en Roberto Paoli. Naast deze brede waaier van hedendaagse producten heeft Nemo ook een bewerkte "Masters-collectie" die gerealiseerd werden door ontwerpers die een fundamentele bijdrage aan de totstandkoming van echte designers iconen: Le Corbusier, Vico Magistretti, Franco Albini, Charlotte Perriand en Kazuhide Takahama. Strikt genomen is Nemo's pad verbonden met de geschiedenis van het Italiaanse ontwerp van de laatste twintig jaar. Nemo werd in 1993 opgericht door Franco Cassina, de eigenaar van Cassina SpA en door Carlo Forcolini. Nemo staat bekend voor constante innovatie dat geinspireerd werd door de Italiaanse design. Hierdoor hebben ze een leidende positie in het lichtontwerp-wereld van nu verworven. DezeMr. Light tafellamp is een bekende designerslamp.