• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Nemo lighting Sirius tafellamp
Levertijd 3-8 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Nemo lighting Sirius tafellamp

Sirius tafellamp van Nemo Cassina Lighting is een naam onder de designverlichting die terug gaat naar de wortels van de Italiaanse designerjaren. De Sirius tafellamp van Nemo lighting is meer dan alleen een werklamp, maar een echt lichtsculptuur. De Sirius tafellamp en hanglampen zorgen voor een warm, diffuus licht. De structuur van dit lichtsculptuur is gemaakt uit triplex geblazen opaal wit, de centrale structuur van gegoten geborsteld aluminium. Voor de tafellamp is dit in stalen nikkel. Dit eigentijdse ontwerp van Carlo Colombo is er een voorbeeld van: strak design, hoogwaardige materialen, innovatieve verlichting.  

Ontwerp: Carlo Colombo voor Nemo Cassina
Materiaal:  triplex geblazen opaal wit, de centrale structuur van gegoten geborsteld aluminium
Maten: 23h x 40Ø cm                                         
Licht: 6x40W, halopin G9 QT-14 
Dimbaar

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail.
snelle levering  Vraag ons u op te bellen  

Nemo Cassina is een naam onder de designverlichting die terug gaat naar de wortels van de Italiaanse designjaren. Cassina lighting is een van de wereldleiders in de designverlichting die voortdurend op zoek om innovatieve 'cutting edge design' te creëren. Dit topmerk werd opgericht te Milaan in 1993 onder de naam NEMO en wert samen met zowel legendarische als hedendaagse ontwerpers. De collectie van Nemo cassina lighting omvat modellen van hedendaags design die werde ontworpen door Carlo Forcolini, Jehs + Laub, Javier Mariscal, Karim Rashid, Ilaria Marelli, Foster + Partners, Hannes Wettstein en Roberto Paoli. Naast deze brede waaier van hedendaagse producten heeft Nemo ook een bewerkte "Masters-collectie" die gerealiseerd werden door ontwerpers die een fundamentele bijdrage aan de totstandkoming van echte designers iconen: Le Corbusier, Vico Magistretti, Franco Albini, Charlotte Perriand en Kazuhide Takahama. Strikt genomen is Nemo's pad verbonden met de geschiedenis van het Italiaanse ontwerp van de laatste twintig jaar. Nemo werd in 1993 opgericht door Franco Cassina, de eigenaar van Cassina SpA en door Carlo Forcolini. Nemo staat bekend voor constante innovatie dat geinspireerd werd door de Italiaanse design. Hierdoor hebben ze een leidende positie in het lichtontwerp-wereld van nu verworven. Deze Sirius tafellamp is een bekende designerslamp.