• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Nemo lighting Thurban tafellamp
Levertijd 3-8 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Nemo lighting Thurban tafellamp

Thurban tafellamp van Nemo Cassina Lighting is een maatstaf als het gaat om design verlichting. Hun verlichting is geïnspireerd naar de gouden eeuw van de Italiaanse design. Nemo cassina lighting biedt zowel een eigentijdse collectie met de uitgave van een aantal 60's en 70's design iconen, als een aantal klassieke Italiaanse meesterwerken. Eén van die meesterwerken is de Thurban tafellamp die ontworpen werd door Hannes Wettstein. Deze Thurban bureaulamp, met diffuus en comfortabel licht is ideaal voor de verlichting boven een tafel of bureau. De Thurban leeslamp is gemaakt uit verchroomd stalen frame, een wit opaal geblazen glas diffuser, kabel in rood of wit/zwart en een dimmer op vier niveaus. De verlichtings collectie van Nemo Cassina lighting is er een die een verhaal vertelt, een verhaal dat wordt gemaakt is voor klanten met toewijding voor design producten. Het merk Nemo is een van Brand New Office's favoriete collecties.

Ontwerp: Hannes Wettstein voor Nemo Cassina
Materiaal: Verchroomd stalen frame, een wit opaal geblazen glas diffuser
Maten: 56h xØ22 cm,                                    
Licht: 100W, E27, A60 

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail.
snelle levering  Vraag ons u op te bellen  

Nemo Cassina is een naam onder de designverlichting die terug gaat naar de wortels van de Italiaanse designjaren. Cassina lighting is een van de wereldleiders in de designverlichting die voortdurend op zoek om innovatieve 'cutting edge design' te creëren. Dit topmerk werd opgericht te Milaan in 1993 onder de naam NEMO en wert samen met zowel legendarische als hedendaagse ontwerpers. De collectie van Nemo cassina lighting omvat modellen van hedendaags design die werde ontworpen door Carlo Forcolini, Jehs + Laub, Javier Mariscal, Karim Rashid, Ilaria Marelli, Foster + Partners, Hannes Wettstein en Roberto Paoli. Naast deze brede waaier van hedendaagse producten heeft Nemo ook een bewerkte "Masters-collectie" die gerealiseerd werden door ontwerpers die een fundamentele bijdrage aan de totstandkoming van echte designers iconen: Le Corbusier, Vico Magistretti, Franco Albini, Charlotte Perriand en Kazuhide Takahama. Strikt genomen is Nemo's pad verbonden met de geschiedenis van het Italiaanse ontwerp van de laatste twintig jaar. Nemo werd in 1993 opgericht door Franco Cassina, de eigenaar van Cassina SpA en door Carlo Forcolini. Nemo staat bekend voor constante innovatie dat geinspireerd werd door de Italiaanse design. Hierdoor hebben ze een leidende positie in het lichtontwerp-wereld van nu verworven. Deze Thurban tafellamp is een bekende designerslamp.