• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Office & Co Line toonbank
Levertijd 4 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Office & Co Line toonbank

Office & Co Line toonbank, de ontvangsthal is de eerste ruimte die de persoonlijkheid en het imago van een onderneming weerspiegelt:

de strakke minimalistische LINE ontvangstbalie geeft een indruk van sfeer en van geraffineerde functionaliteit. De strakke lijnen, grote oppervlakken en verschillende hoogtes voldoen aan alle eisen van de operatoren. U kan kiezen tussen een balie van 120cm of 160cm lang, een lage toonbank en hoekelementen om de balie zowel in de lengte als diepte uit te bouwen.

Deze design receptiebalie van Italiaanse kwaliteit heeft optioneel ook kabeldoorvoeren zodat alle kabels netjes weggewerkt kunnen worden, en zijkasten van 44cm breed.

Laat uw entree schitteren met de Line toonbank van Office & Co! Deze kantoormeubelen worden snel(10-13 werkdagen), en transportvrij geleverd vanaf 750€ netto. Onze professionele monteurs bouwen bovendien deze design meubelen (BeNeLux) op plaats van gebruik gratis op vanaf 1500€ en nemen alle kartons en plastieken weer mee. Uw bureau professioneel geplaatst zoals op de foto's! Indien u een andere kleur of opstelling wenst mag u ons altijd vrijblijvend contacteren.

Ontwerp: Office & Co
Materiaal: Melamine van 18mm, chroom
Maten : 120L x 76D x 115H cm, 160L x 76D x 115H cm, Lage toonbank: 120L x 76D x 93,6H cm, Hoekelement: 76L x 76D x 115H cm, zijkast: 44L cm
Kleur: notelaar, wengé, acacia of wit.
2 jaar kwaliteitsgarantie

Office and Company, jong en dynamisch Italiaans bedrijf, actief in de sector van meubelen en kantoormeubelen. Zij creëren vormen en bureaus die functeel zijn en de nodige ergonomie bevatten,  kortom een bijzondere relatie die mensen bindt aan hun vitale werkruimte. Door hun keuze voor eenvoudige en moderne design kantoormeubelen willen ze hun verhaal van de perfecte werkomgeving overdragen aan de eindklant. We geloven dat mensen beter werken als vergadertafels, bureaus, toonbanken, kasten, scheidingswanden, ladeblokken goed zijn ontworpen en opgebouwd. Ze denken niet alleen na over het design, maar ook over de beweging, de concentratie, de relatie en de kwaliteit van het leven! De meeste Office & Co design meubelen zijn direct uit voorraad leverbaar. Dit wil zeggen dat ze een korte levertermijn hebben van ongeveer 10 werkdagen. Dus een snelle levering van kantoormeubelen bestaat nog steeds! De bekendste merken van Office & Co zijn de Capital directiebureau's, Diplomat directiebureau's, Rex evolution bureau's, Versus bureau, en natuurlijk hun operatieve bureau's waarmee bureau-eilanden gemaakt kunnen worden, de Line receptiebalie en Hello Toonbanken. Office & Co Line toonbank