• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Office & Co Versus Vergadertafel klein of extra groot
Levertijd 4 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Office & Co Versus Vergadertafel klein of extra groot

De Office & Co Versus Vergadertafel klein of extra groot is beschikbaar in drie maten 268, 402 of 536L cm x 118D cm.

Versus meetingtafel onderscheidt zich door de eenvoud en de lineariteit van zijn vormen. Dit nieuwe product van Office & Co met gesloten voet heeft een structuur in wit of aluminium. Dit design bureau geeft een evenwichtige en elegante indruk en is ideaal voor zowel grote als kleine ruimtes. Deze design tafel is beschikbaar met tafelblad in een wengé afwerking, acacia, walnoot of notelaar  met andere woorden in vele combinaties mogelijk.
Bibliotheek kasten, archiefkasten vullen de omgeving op in harmonie en efficiëntie. De tafelbladen zijn gemaakt van melamine E1 spaanplaat en de metalen voet is gemaakt van een stalen profiel. Optioneel kan u voor een kabeldoorvoer kiezen in het aluminium.
Deze kantoormeubelen worden transport vrij geleverd vanaf 750€. Onze professionele monteurs bouwen bovendien deze design meubelen (BeNeLux) op plaats van gebruik gratis op vanaf 1500€ en nemen alle kartons en plastieken weer mee. Uw bureau professioneel geplaatst zoals op de foto's! Indien u een andere kleur of opstelling wenst mag u ons altijd vrijblijvend contacteren.

Ontwerp: Office & Co
Materiaal: Melamine van 25mm, stalen poten
Maten vergadertafel: 268 of 402L x 118D x 73H cm
Kleur: notelaar, wengé, acacia of wit.
2 jaar kwaliteitsgarantie

Office and Company, jong en dynamisch Italiaans bedrijf, actief in de sector van meubelen en kantoormeubelen. Zij creëren vormen en bureaus die functeel zijn en de nodige ergonomie bevatten,  kortom een bijzondere relatie die mensen bindt aan hun vitale werkruimte. Door hun keuze voor eenvoudige en moderne design kantoormeubelen willen ze hun verhaal van de perfecte werkomgeving overdragen aan de eindklant. We geloven dat mensen beter werken als vergadertafels, bureaus, toonbanken, kasten, scheidingswanden, ladeblokken goed zijn ontworpen en opgebouwd. Ze denken niet alleen na over het design, maar ook over de beweging, de concentratie, de relatie en de kwaliteit van het leven! De meeste Office & Co design meubelen zijn direct uit voorraad leverbaar. Dit wil zeggen dat ze een korte levertermijn hebben van ongeveer 10 werkdagen. Dus een snelle levering van kantoormeubelen bestaat nog steeds! De bekendste merken van Office & Co zijn de Capital directiebureau's, Diplomat directiebureau's, Rex evolution bureau's, Versus bureau, en natuurlijk hun operatieve bureau's waarmee bureau-eilanden gemaakt kunnen worden, de Line receptiebalie en Hello Toonbanken.

Office & Co Versus Vergadertafel klein of extra groot