• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Office & Co Capital directiebureau
Levertijd 4 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Office & Co Capital directiebureau

De Office & Co Capital directiebureau is beschikbaar met een vast ladeblok of zonder ladeblok. Deze design kantoormeubelen zijn beschikbaar in verschillende kleuren. 

Optioneel kan u een verticale kabelgoot en een kabeldoorgang bestellen om al uw kabels netjes op te bergen. Onder het bureau, dat een tafelblad van maar liefst 70mm dikte heeft, is een frontpaneel mogelijk dat in dezelfde kleuren als het bureau afgewerkt zijn.
 
Capital bureau heeft een bewerkingsproces van hoogwaardige technologische intelligentie en handwerk dat toegepast wordt op melamine. Dit directiebureau is beschikbaar in twee maten: 200 of 220cm lengte en met een diepte van 100cm. Op het bureau met de vaste ladeblok is de kabeldoorgang reeds voorzien op het werkblad.
Deze kantoormeubelen worden binnen de 20 werkdagen en transportvrij geleverd. Onze professionele monteurs bouwen bovendien deze design meubelen (BeNeLux) op plaats van gebruik en nemen alle kartons en plastieken weer mee. Uw bureau professioneel geplaatst zoals op de foto's! Indien u een andere kleur of opstelling wenst mag u ons altijd vrijblijvend contacteren.

Ontwerp: Office & Co
Materiaal: Melamine van 70mm, chroom
Maten bureau: 200 of 220L x 100D x 73H cm, bureau met vast ladeblok: 200 of 220L x 100D x 73H cm
Kleur: notelaar, wengé of wit.
2 jaar kwaliteitsgarantie

Office and Company, jong en dynamisch Italiaans bedrijf, actief in de sector van meubelen en kantoormeubelen. Zij creëren vormen en bureaus die functioneel zijn en de nodige ergonomie bevatten,  kortom een bijzondere relatie die mensen bindt aan hun vitale werkruimte. Door hun keuze voor eenvoudige en moderne design kantoormeubelen willen ze hun verhaal van de perfecte werkomgeving overdragen aan de eindklant. We geloven dat mensen beter werken als vergadertafels, bureaus, toonbanken, kasten, scheidingswanden, ladeblokken goed zijn ontworpen en opgebouwd. Ze denken niet alleen na over het design, maar ook over de beweging, de concentratie, de relatie en de kwaliteit van het leven! De meeste Office & Co design meubelen zijn direct uit voorraad leverbaar. Dit wil zeggen dat ze een korte levertermijn hebben van ongeveer 20 werkdagen. Dus een snelle levering van kantoormeubelen bestaat nog steeds! De bekendste merken van Office & Co zijn de Capital directiebureau's, Diplomat directiebureau's, Rex evolution bureau's, Versus bureau, en natuurlijk hun operatieve bureau's waarmee bureau-eilanden gemaakt kunnen worden, de Line receptiebalie en Hello Toonbanken. Office & Co Capital directiebureau