• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Office & Co Capital vergadertafel
1 / 1
Levertijd 4 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Office & Co Capital vergadertafel

De Office & Co Capital vergadertafel is beschikbaar in twee verschillende maten: 292 en 312cm.

De conferentietafel heeft een dikte van 70mm en geeft hierdoor een stabiele indruk. Capital bureau heeft een bewerkingsproces van hoogwaardige technologische intelligentie en handwerk dat toegepast wordt op melamine.

Dit directiebureau is beschikbaar in twee maten: 292 of 312cm lengte en met een diepte van 100cm.

Deze kantoormeubelen worden snel(10 werkdagen), en transportvrij geleverd. Onze professionele monteurs bouwen deze design meubelen (BeNeLux) op plaats van gebruik(vanaf 1500€ netto goederenwaarde) en nemen alle kartons en plastieken weer mee. Uw bureau professioneel geplaatst zoals op de foto's! Indien u een andere kleur of opstelling wenst mag u ons altijd vrijblijvend contacteren.

Ontwerp: Office & Co
Materiaal: Melamine van 70mm, chroom
Maten bureau: 292 of 312L x 100D x 73H cm
2 jaar kwaliteitsgarantie

Office and Company, jong en dynamisch Italiaans bedrijf, actief in de sector van meubelen en kantoormeubelen. Zij creëren vormen en bureaus die functioneel zijn en de nodige ergonomie bevatten,  kortom een bijzondere relatie die mensen bindt aan hun vitale werkruimte. Door hun keuze voor eenvoudige en moderne design kantoormeubelen willen ze hun verhaal van de perfecte werkomgeving overdragen aan de eindklant. We geloven dat mensen beter werken als vergadertafels, bureaus, toonbanken, kasten, scheidingswanden, ladeblokken goed zijn ontworpen en opgebouwd. Ze denken niet alleen na over het design, maar ook over de beweging, de concentratie, de relatie en de kwaliteit van het leven! De meeste Office & Co design meubelen zijn direct uit voorraad leverbaar. Dit wil zeggen dat ze een korte levertermijn hebben van ongeveer 10 werkdagen. Dus een snelle levering van kantoormeubelen bestaat nog steeds! De bekendste merken van Office & Co zijn de Capital directiebureau's, Diplomat directiebureau's, Rex evolution bureau's, Versus bureau, en natuurlijk hun operatieve bureau's waarmee bureau-eilanden gemaakt kunnen worden, de Line receptiebalie en Hello Toonbanken. Office & Co Capital vergadertafel