• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Office & Co Diplomat directiebureau
Levertijd 4 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Office & Co Diplomat directiebureau

"Office & Co Diplomat directiebureau" staat synoniem voor soberheid en onderscheiding met de nodige elegantie en luxe.

De strakke lijnen van dit design bureau is de essentie van dit ontwerp. Het Office & Co bureau verrijkt uw werkruimte met warme materialen zoals hout en en dit in twee verschillende kleuren: wengé en notelaar. U kunt kiezen tussen 3 verschillende modellen: bureau met gesloten poot, met U poot of met twee poten.

Optioneel kan u een verticale kabelgoot en een kabeldoorgang in aluminium verkrijgen. Het dressoir of lowboard is open aan beide vlakken en hier kan men ook opteren voor een ingebouwd ladeblok van 3 laden. het werkblad van dit bureau is 200 of 220cm lang met een breedte van 100cm. 

Deze kantoormeubelen worden transportvrij geleverd. Onze professionele monteurs bouwen bovendien deze design meubelen (BeNeLux) op plaats van gebruik en nemen alle kartons en plastieken weer mee(vanaf 1500€ netto goederenwaarde). Uw bureau professioneel geplaatst zoals op de foto's! Indien u een andere kleur of opstelling wenst mag u ons altijd vrijblijvend contacteren.

Ontwerp: Office & Co
Materiaal: Melamine E1 spaanplaat, chroom
Maten bureau: 223 of 243L x 200D x 73H cm
Kleur: notelaar, wengé
2 jaar kwaliteitsgarantie

Office and Company, jong en dynamisch Italiaans bedrijf, actief in de sector van meubelen en kantoormeubelen. Zij creëren vormen en bureaus die functioneel zijn en de nodige ergonomie bevatten,  kortom een bijzondere relatie die mensen bindt aan hun vitale werkruimte. Door hun keuze voor eenvoudige en moderne design kantoormeubelen willen ze hun verhaal van de perfecte werkomgeving overdragen aan de eindklant. We geloven dat mensen beter werken als vergadertafels, bureaus, toonbanken, kasten, scheidingswanden, ladeblokken goed zijn ontworpen en opgebouwd. Ze denken niet alleen na over het design, maar ook over de beweging, de concentratie, de relatie en de kwaliteit van het leven! De meeste Office & Co design meubelen zijn direct uit voorraad leverbaar. Dit wil zeggen dat ze een korte levertermijn hebben van ongeveer 10 werkdagen. Dus een snelle levering van kantoormeubelen bestaat nog steeds! De bekendste merken van Office & Co zijn de Capital directiebureau's, Diplomat directiebureau's, Rex evolution bureau's, Versus bureau, en natuurlijk hun operatieve bureau's waarmee bureau-eilanden gemaakt kunnen worden, de Line receptiebalie en Hello Toonbanken. Office & Co Diplomat directiebureau