• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Office & Co Halfhoge kasten met glazen deur - 118H cm
Levertijd 4 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Office & Co Halfhoge kasten met glazen deur - 118H cm

De Office & Co Halfhoge kasten met glazen deur - 118H cm zijn beschikbaar uit vier verschillende kleuren: notelaar, wit, aluminium en wengé.

Daarbij kan men de deuren ook nog eens in vier verschillende kleuren verkrijgen: wit, wengé, notelaar en acacia. De kasten met deuren bestaan in drie verschillende hoogtes: 79,5cm - 118cm - 195cm, telkens met een breedte van 80cm en een diepte van 44cm.
 

Deze kwalitatieve kasten passen bij elk gamma van Office & Co en kan men eindeloos combineren.

Bovendien zijn de klapdeurkasten afsluitbaar door middel van een slot. Deze design kantoormeubelen worden binnen de 20 werkdagen en transportvrij geleverd vanaf 750€. Onze professionele monteurs bouwen bovendien deze design meubelen (BeNeLux) op vanaf 1500€ op de plaats van gebruik. Ze nemen alle kartons en plastieken weer mee zodat alles netjes geïnstalleerd is. Indien u een andere kleur of opstelling wenst mag u ons altijd vrijblijvend contacteren. De kast van 79,5cm hoog bevat één plankendrager, die van 118cm hoog twee plankendragers en die van 195cm hoog vier plankendragers.

Ontwerp: Office & Co
Materiaal: Melamine, metaal, glas
Maten lage kast: 80L x 44D x 118H cm
Kleur: notelaar, aluminium, wit en wengé 
2 jaar kwaliteitsgarantie

Office and Company, jong en dynamisch Italiaans bedrijf, actief in de sector van meubelen en kantoormeubelen. Zij creëren vormen en bureaus die functioneel zijn en de nodige ergonomie bevatten,  kortom een bijzondere relatie die mensen bindt aan hun vitale werkruimte. Door hun keuze voor eenvoudige en moderne design kantoormeubelen willen ze hun verhaal van de perfecte werkomgeving overdragen aan de eindklant. We geloven dat mensen beter werken als vergadertafels, bureaus, toonbanken, kasten, scheidingswanden, ladeblokken goed zijn ontworpen en opgebouwd. Ze denken niet alleen na over het design, maar ook over de beweging, de concentratie, de relatie en de kwaliteit van het leven! De meeste Office & Co design meubelen zijn direct uit voorraad leverbaar. Dit wil zeggen dat ze een korte levertermijn hebben van ongeveer 20 werkdagen. Dus een snelle levering van kantoormeubelen bestaat nog steeds! De bekendste merken van Office & Co zijn de Capital directiebureau's, Diplomat directiebureau's, Rex evolution bureau's, Versus bureau, en natuurlijk hun operatieve bureau's waarmee bureau-eilanden gemaakt kunnen worden, de Line receptiebalie en Hello Toonbanken. Office & Co Halfhoge kasten met glazen deur