• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Office & Co Ladeblokken in melamine
Levertijd 4 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Office & Co Ladeblokken in melamine

De Office & Co Ladeblokken in melamine kan u bestellen in drie verschillende kleuren: notelaar, acacia en wengé.

Een ladeblok met 3 laden of 2 laden en hangmappen zijn beschikbaar. Deze design kantoormeubelen  worden binnen de 20 werkdagen en transportvrij geleverd vanaf 750€.
 
Onze professionele monteurs bouwen bovendien deze design meubelen (BeNeLux) op vanaf 1500€ op de plaats van gebruik. Ze nemen alle kartons en plastieken weer mee zodat alles netjes geïnstalleerd is. Indien u een andere kleur of opstelling wenst mag u ons altijd vrijblijvend contacteren. De verrijdbare ladenblokken van Office & Co passen bij elk gamma van deze fabrikant. U kan de ladeblokken ook verkrijgen in het wit of aluminium met een metalen geraamte. Alle design ladeblokken zijn voorzien van een pennebakje, wat het makkelijker maakt om uw bureau netjes te houden.

Ontwerp: Office & Co
Materiaal: Melamine, wielen van plastiek
Maten 3 laden: 42L x 56D x 55H cm, 2 laden en hangmappensysteem42L x 56D x 55H cm
Kleur: notelaar, acacia en wengé 
2 jaar kwaliteitsgarantie

Office and Company, jong en dynamisch Italiaans bedrijf, actief in de sector van meubelen en kantoormeubelen. Zij creëren vormen en bureaus die functioneel zijn en de nodige ergonomie bevatten,  kortom een bijzondere relatie die mensen bindt aan hun vitale werkruimte. Door hun keuze voor eenvoudige en moderne design kantoormeubelen willen ze hun verhaal van de perfecte werkomgeving overdragen aan de eindklant. We geloven dat mensen beter werken als vergadertafels, bureaus, toonbanken, kasten, scheidingswanden, ladeblokken goed zijn ontworpen en opgebouwd. Ze denken niet alleen na over het design, maar ook over de beweging, de concentratie, de relatie en de kwaliteit van het leven! De meeste Office & Co design meubelen zijn direct uit voorraad leverbaar. Dit wil zeggen dat ze een korte levertermijn hebben van ongeveer 20 werkdagen. Dus een snelle levering van kantoormeubelen bestaat nog steeds! De bekendste merken van Office & Co zijn de Capital directiebureau's, Diplomat directiebureau's, Rex evolution bureau's, Versus bureau, en natuurlijk hun operatieve bureau's waarmee bureau-eilanden gemaakt kunnen worden, de Line receptiebalie en Hello Toonbanken. Office & Co Ladeblokken