• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Office & Co Senator directiebureau met aanbouw
Levertijd 4 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Office & Co Senator directiebureau met aanbouw

De Office & Co Senator directiebureau met aanbouw is beschikbaar in twee maten 180 of 200cm lang. Senator bureau staat voor een verfijnde decoratie, verfijnde afwerking met de beste kwaliteitsproducten en dit aan een betaalbare prijs! Dit houten bureau met zijn grote virtuositeit is gemaakt voor een publiek dat design en kwaliteit weten te appreciëren.
 
Hij werd gemaakt met houtvezel panelen veredeld met een melamine laag van 38mm E1 klasse. De plannen zijn zijdelings voorzien van een chromen kabeldoorgang waardoor men de kabels netjes kunnen opbergen. Dit design bureau brengt de nodige warmte op kantoor of thuis, daardoor is de Senator geliefd bij  de vrije beroepen zoals dokters, advocaten, architecten. Deze design kantoormeubelen zijn direct uit voorraad leverbaar in twee kleuren: notelaar of wengé.  
 
Deze kantoormeubelen worden binnen de 20 werkdagen en transportvrij geleverd. Onze professionele monteurs bouwen bovendien deze design meubelen (BeNeLux) op plaats van gebruik en nemen alle kartons en plastieken weer mee. Uw bureau professioneel geplaatst zoals op de foto's! Indien u een andere kleur of opstelling wenst mag u ons altijd vrijblijvend contacteren.

Ontwerp: Office & Co
Materiaal: Melamine van 70mm, chroom
Maten bureau: 180L of 220L x 200D x 73H cm. Diepte tafelblad: 90cm
Kleur: notelaar, wengé 
2 jaar kwaliteitsgarantie

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
Vraag ons u op te bellensnelle levering  
Office and Company, jong en dynamisch Italiaans bedrijf, actief in de sector van meubelen en kantoormeubelen. Zij creëren vormen en bureaus die functeel zijn en de nodige ergonomie bevatten,  kortom een bijzondere relatie die mensen bindt aan hun vitale werkruimte. Door hun keuze voor eenvoudige en moderne design kantoormeubelen willen ze hun verhaal van de perfecte werkomgeving overdragen aan de eindklant. We geloven dat mensen beter werken als vergadertafels, bureaus, toonbanken, kasten, scheidingswanden, ladeblokken goed zijn ontworpen en opgebouwd. Ze denken niet alleen na over het design, maar ook over de beweging, de concentratie, de relatie en de kwaliteit van het leven! De meeste Office & Co design meubelen zijn direct uit voorraad leverbaar. Dit wil zeggen dat ze een korte levertermijn hebben van ongeveer 20 werkdagen. Dus een snelle levering van kantoormeubelen bestaat nog steeds! De bekendste merken van Office & Co zijn de Capital directiebureau's, Diplomat directiebureau's, Rex evolution bureau's, Versus bureau, en natuurlijk hun operatieve bureau's waarmee bureau-eilanden gemaakt kunnen worden, de Line receptiebalie en Hello Toonbanken. Office & Co Senator directiebureau met aanbouw