• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Oluce Coroa 480 hanglamp
Levertijd 5-10 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Oluce Coroa 480 hanglamp

"Coroa" betekent kroon. Coroa 480 hanglamp is de doopnaam naam die Emmanuel Babled heeft gekozen voor zijn grote kroonluchter. Een kroon staat normaal voor heiligheid, maar deze Coroa hanglamp is in staat om dit alles te ontheiligen: het vermijden van symmetrieën, werken aan opmerkzame veranderingen en natuurlijk een verrassingseffect crëeren bij uw gasten. De Coroa 480 hanglamp van Oluce creëert een roterende beweging met een dubbele ring van vellen in gespiegelde methacrylaat of een geëmailleerde plaat. Dit sculptuur van Oluce is een designobject die uw kantoor, ontvangsthal of eetkamer de nodige glans en klasse geeft.

Ontwerp:
 
Emmanuel Babled in 2009 voor Oluce
Maten: 90 Ø x 35b x max. 270h cm  
Materiaal: gespiegelde methacrylaat, geëmailleerde plaat
Licht: 
16 x max 25W (E14)
  
Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
Vraag ons u op te bellen
  
 snelle levering  

Oluce werd opgericht in 1945 door de architect-meester Giuseppe Ostuni, dit maakt van Oluce het oudste Italiaanse lichtontwerp bedrijf dat vandaag nog steeds actief is. Voor de oorlog bestond alleen Gino Sarfatti's Arteluce, dat verdween in de late jaren '90, terwijl in 1948 de nieuwe merken Azucena en Lamperti geboren werden, gevolgd door Arredoluce en Stilnovo in de jaren 1950. Maar door de vele jaren heen waren het vooral Arteluce, Azucena en Oluce die de Italiaanse lampensector domineerden. Oluce heeft door de jaren heen naam en faam gemaakt en werkte samen met tal van gerenomeerde designers samen zoals: Archivio Storico O Luce, Tito Angnoli, Joe Colombo, Marco Zanuso en natuurlijk de legendarische Emmanuel Babled die de Coroa 480 hanglamp maakten. Bestel vandaag nog uw Coroa 480 hanglamp bij Brand New Office en geef uw kantoor, huis of zaak een mooie uitstraling! "Coroa 480 hanglamp"