• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Oluce JK 780 wandlamp
Levertijd 5-10 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Oluce JK 780 wandlamp

De JK 780 wandlamp trekt zijn aandacht door de eenvoud van het design. Deze wandlamp van Oluce straalt in gangen, kantoren en commerciële ruimtes! JK wandlamp verlicht indirect het plafond en de vloer met direct licht en creërt daardoor een aangename sfeer.  De JK 780 wandlamp is een groot succes in termen van design en verlichting. Ze werd ontworpen door Francesco Rota voor Oluce. Deze designwandlamp van Oluce is beschikbaar in volledig wit of wit/lichtgroen en is snel leverbaar bij Brand New Office.

Ontwerp:
 Francesco Rota
 in 2011 voor Oluce
Maten: 29b x 8h x 14d cm  
Materiaal: metaal
Licht: 
1 x max 160W (R7s.15)

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
snelle levering  Vraag ons u op te bellen  

Oluce werd opgericht in 1945 door de architect-meester Giuseppe Ostuni, dit maakt van Oluce het oudste Italiaanse lichtontwerp bedrijf dat vandaag nog steeds actief is. Voor de oorlog bestond alleen Gino Sarfatti's Arteluce, dat verdween in de late jaren '90, terwijl in 1948 de nieuwe merken Azucena en Lamperti geboren werden, gevolgd door Arredoluce en Stilnovo in de jaren 1950. Maar door de vele jaren heen waren het vooral Arteluce, Azucena en Oluce die de Italiaanse lampensector domineerden. Oluce heeft door de jaren heen naam en faam gemaakt en werkte samen met tal van gerenomeerde designers samen zoals: Archivio Storico O Luce, Tito Angnoli, Joe Colombo, Marco Zanuso, Vico Magistretti en natuurlijk de legendarische Francesco Rota die de JK 780 wandlamp maakten. Deze designwandlamp-JK 780 wandlamp- van Oluce is beschikbaar in het wit of wit/lichtgroen. Deze wandlamp van Oluce straalt in de gangen van kantoren, commerciële ruimtes of zelfs bij u thuis!