• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Ondarreta Mister barkruk
Levertijd 20 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Ondarreta Mister barkruk

Deze Ondarreta Mister barkruk van de Baskische fabrikant is een mix van klassieke en hedendaagse architectuur. Deze Mister barkruk onderscheidt zich door het gebruik van gebeitst beukenhout waardoor hij zowel kan gebruikt worden in moderne als klassieke bistro's en horeca-zaken, eetruimtes, keukens, cafetaria's, kantoren of op beurzen.

De Mister barkruk wordt gekenmerkt door zijn vormgeving met ruime proporties en een perfecte ergonomie, kortom een barkruk die kan ingezet worden in alle mogelijk ruimtes. Deze houten barkruk werd toegewijd aan het minimaliseren van de impact op het milieu en de zorg van een uitgebreid en duurzaam beheer door de keuze van materialen, methoden en processen die minimale risico's hebben voor ons milieu.

Deze barkrukken kunnen verkregen worden in verschillende gebeitste kleuren, maar kunnen ook op aanvraag afgewerkt worden in een gelakte kleur. Brand New Office is Officiële verdeler van Ondarreta voor de BeNeLux!

Ontwerp: Ondaretta Team 
Materiaal: Gebeitst beuk
Maten: 103h x 43d x 40b cm 
Zitmaat: 65/75cm
Kleuren: zie bijlage

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail.
 
Vraag ons u op te bellen  

Ondarreta is toegewijd aan het minimaliseren van de impact op het milieu en de zorg van een uitgebreid en duurzaam beheer door de keuze van materialen, methoden en processen die minimale risico's hebben voor ons milieu. Dit alles komt tot uiting in de nieuwe strategische lijnen van Ondarreta door een kracht die heeft geleid tot het behalen van het Environmental Management Standard, om nog meer resultaten op dit vlak te boeken. Met deze filosofie in het achterhoofd heeft Ondarreta in zijn volledige ontwerpproces, die gaat vanaf het moment van inspiratie tot de uiteindelijke presentatie, deze dynamische principes gehanteerd op de waarden van ecologie en duurzaamheid. Ondarreta haar gamma bevat de volgende elementen: de Bob krukken, Bob stoelen, Bob tafels, Alo stapelbare stoelen, Mikado stoelen, Noa sledestoel en Noa barkrukken, Miss stoel, Mister barkruk, Kide barkruk, Flay kruk, Ant kruk, Chico sta-kruk, Logo tafels, Don stoelen en de Boomerang stoel. Ondarreta Mister barkruk