• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Ondarreta Noa barkruk
Levertijd 20 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Ondarreta Noa barkruk

De Ondarreta Noa barkruk wordt, net als de stoel met dezelfde naam, gekenmerkt door zijn lichte en organische uitstraling. De familie Noa bestaat uit een sledestoel en barkruk die samen eindeloos gecombineerd kunnen worden. De Noa kruk is beschikbaar in 67cm of 77cm hoogte en zijn ideaal als barkruk in bistro, keuken, eetzaal of zelfs op de beurs. Deze sta-krukken met houten zitting kan gekozen worden in gebeitst hout of ook op aanvrag in gelakt hout. 

Brand New Office is officiële verdeler van Ondarreta en kan dus alle mogelijke modellen en uitvoeringen bestellen. De bistrokrukken hebben een metalen structuur die gekozen kan worden in vijf verschillende metalen en een zitting in gebeitst hout. Bestel vandaag uw design barkrukken en geef uw zaak de uitstraling die ze verdient.

Ontwerp: Ondarreta team
Maten 65:
 78h x 43b x 41d cm, 75: 88h x 43b x 41d cm  
Zitmaat: 67cm en 77cm
Materiaal: Metalen structuur en gebeitst beukenhout. Gelakt op aanvraag.

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
Vraag ons u op te bellen    

Ondarreta is toegewijd aan het minimaliseren van de impact op het milieu en de zorg van een uitgebreid en duurzaam beheer door de keuze van materialen, methoden en processen die minimale risico's hebben voor ons milieu. Dit alles komt tot uiting in de nieuwe strategische lijnen van Ondarreta door een kracht die heeft geleid tot het behalen van het Environmental Management Standard, om nog meer resultaten op dit vlak te boeken. Met deze filosofie in het achterhoofd heeft Ondarreta in zijn volledige ontwerpproces, die gaat vanaf het moment van inspiratie tot de uiteindelijke presentatie, deze dynamische principes gehanteerd op de waarden van ecologie en duurzaamheid. Ondarreta haar gamma bevat de volgende elementen: de Bob krukken, Bob stoelen, Bob tafels, Alo stapelbare stoelen, Mikado stoelen, Noa sledestoel en Noa barkrukken, Miss stoel, Mister barkruk, Kide barkruk, Flay kruk, Ant kruk, Chico sta-kruk, Logo tafels, Don stoelen en de Boomerang stoel. Ondarreta Noa barkruk