Transport & installatie
Vrachtvrije levering vanaf 750€: Uw kantoormeubelen of design meubelen worden vrachtvrij geleverd vanaf 750€ netto goederenwaarde. Voor bestellingen onder de 750€ worden de transportkosten berekend op het gewicht met een maximum van 55euro(voor BeNeLux!) Montage inclusief vanaf 1.500€: Vanaf 1.500€ netto goederenwaarde worden uw kantoormeubelen gemonteerd geleverd op plaats van gebruik. De verpakkingen worden meegenomen en bent u zeker van een goede montage van uw design meubilair. Indien uw montage-service wenst onder de 1.500€ netto goederenwaarde, contacteert u ons best om een voordelige offerte op te laten maken: [email protected]

ONGO Limited edition silver gold zitkruk

€373,00€451,33 Incl. btw
Info over transport en installatie
Levertijd: 7-10 werkdagen
(*) Uitgezonderd verlofperiodes en behoudens stockbreuk
Artikelcode: 21201
De ONGO Limited edition silver/ gold zitkruk is een ergonomische zitkruk die beschikbaar is in twee kleuren. Deze krukken zijn leverbaar binnen de 7-10 werkdagen.
  • Gratis transport vanaf €750(geldig voor BeNeLux)
  • Montage inclusief vanaf €1500 ( enkel voor de BeNeLux!)
Beschrijving

De ONGO Limited edition silver gold zitkruk is de oplossing tegen het slechte zitgedrag op kantoor, thuis of elders.Een groot deel van het moderne leven brengen de meeste mensen door in een zitpositie, hoewel het menselijk lichaam ontworpen is om te bewegen. De ONGO Silver/gold zitkruk is gemaakt om op te zitten en heeft de volgende eigenschappen: dynamisch zitten, de gebogen voetafdruk reageert op elke verandering in gewicht en activeert de spieren, de innovatieve geïntegreerde kogelbaan in de basis van ONGO®Classic herkent elke beweging, door de bal in het midden van de kogelbaan te houden. De ONGO®Classic is beschikbaar in Oko-tex 100 stof of in skai leder, dit telkens in verschillende kleuren. Andere stoffen zoals Leder of Kvadrat zijn ook verkrijgbaar op aanvraag. Neem afscheid van de ongezonde zitstijl en ga voor een Ongo zitkruk! Bestel deze ergonomische zitkruk vandaag nog bij ons!

Ontwerp: ONGO®Classic
Materiaal: Kvadrat: 90 wol, 10% nylon
Maten zitkruk: 42-64h x 42d cm Sta-kruk: 55-77h x 42d cm                                  
Gewicht: 5,7kg

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail.
  Vraag ons u op te bellen  

Leuke innovatieve oefeningen om echt actief te leren zitten

De kogelbaan in de balansvoet is niet alleen een leuk stijlelement, maar heeft ook een belangrijke ergonomische functie. Door het meegeleverde balletje in deze kogelbaan te plaatsen kan men allerlei oefeningen doen met de ONGO zitkruk, waarbij de bewegingen van het balletje een integraal onderdeel vormen. Er worden in totaal drie balletjes meegeleverd: een zwarte, een witte en een zilverkleurige. Zo kunt u uw eigen stijl zelfs met het balletje doorvoeren in de door u zelf samengestelde ONGO balanskruk. Uiteraard hoeft u het balletje niet verplicht te gebruiken, maar als u dat wel doet, zult u versteld staan van de afwisselende en vooral leuke oefeningen die allemaal mogelijk zijn. ONGO Limited edition silver gold zitkruk