• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Polmarco Solto receptiebalie
Levertijd 4-5 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Folder:
Polmarco Solto receptiebalie

Polmarco Solto receptiebalies: de receptie is een zeer speciale plek voor ieder bedrijf. Het is waar de klant en de gasten hun eerste contact met elkaar maken. Het is waar we ook onze 'eerste indruk' krijgen, dus uw ontvangstbalie is het visitekaartje van de onderneming.

SOLTO toonbank is een serie van receptiemeubelen met eenvoudige vormen en scherpe, duidelijke kenmerken. De combinatie van houtskleuren met wit voegt de nodige frisheid aan uw ontvangst toe. De onderkant en bovenkant van de ontvangstbalie kan in een verschillende kleur gekozen worden bij de hoge modules. Elke hoge receptiebalie is voorzien van LED-verlichting. Naast de hoge rechte balie kan men ook kiezen voor een hoekbalie of een lage ontvangstbalie.

Deze kantoormeubelen worden transportvrij geleverd vanaf 750€. Onze professionele monteurs bouwen bovendien deze design meubelen (BeNeLux) op plaats van gebruik gratis op vanaf 1500€ en nemen alle kartons en plastieken weer mee. Uw bureau professioneel geplaatst zoals op de foto's! Indien u een andere kleur of opstelling wenst mag u ons altijd vrijblijvend contacteren. Bestel vandaag nog uw design kantoormeubilair en geniet van de kwaliteit en functionaliteit van het Solto gamma!


Ontwerp: Polmarco
Materiaal: Melamine, metalen poten
Maten lage toonbank: 80/120/140/160/180L x 100D x 74H cm, hoge toonbank: 80/120/140/160/180L x 82D x 110H cm, hoekbalie: 200L x 160D x 110H cm
Kleur: zie foto's
2 jaar kwaliteitsgarantie

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
Vraag ons u op te bellen  

Polmarco is gespecialiseerd in het aanmaken van kantoormeubelen en gezonde werkplekken en praktijken. Voor ons staat de gebruiker centraal en daar proberen we op in te spelen om innovatieve producten te produceren. Wij streven ernaar om innovatieve en functionele oplossingen te creëren om uw werk te vergemakkelijken op de werkvloer of bij u thuis. 

"Mode vergaat, maar stijl blijft." (Coco Chanel)

"Het ontwerp is niet alleen het uiterlijk. Dit is ook hoe een object werkt." (Steve Jobs).

Naar aanleiding van deze redenering streeft Polmarco ernaar om vernieuwende collecties van design meubels aan te passen aan de nieuwste design trends. Kantoormeubelen met tal van ergonomische eisen en een mooi design blijft een uitdaging voor Polmarco. Polmarco creërt zowel directiebureaus, bureau eilanden, ladeblokken, kasten, rekken als toonbaken. Hun bekendste lijnen zijn Spathio, Polmarco Type-A, Polmarco Type-V, Duo-X en ARC toonbanken en Solto receptiebalies. Polmarco Solto receptiebalies

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen