• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Polmarco Spathio design bureau met lage kast
Levertijd 4-5 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Folder:
Polmarco Spathio design bureau met lage kast

De Polmarco Spathio design bureau met lage kast zijn een eenvoudige en sobere voorstel van een reeks van moderne en functionele kantoormeubelen. De brede keuze aan beschikbare kleuren en vele combinatiemogelijkheden bieden de mogelijkheid om verschillende combinaties te maken in uw kantoorruimte. U kan kiezen voor een blad in melamine afwerking in verschillende kleuren. 
Spathio ergonomisch bureau met lowboard is vooraan aan het tafelblad afgewerkt met een glazen front(in wit of zwart glas) dat verschuifbaar is. Dit biedt de mogelijkheid om uw kabels netjes op te bergen onder uw bureau. Een frontpaneel, een breed scala aan kasten, een aanbouwtafel, een bureau met aanbouw en een vergadertafel vervolledigen het Spathio gamma. 
Deze kantoormeubelen worden transportvrij geleverd vanaf 750€. Onze professionele monteurs bouwen bovendien deze design meubelen (BeNeLux) op plaats van gebruik gratis op vanaf 1500€ en nemen alle kartons en plastieken weer mee. Uw bureau professioneel geplaatst zoals op de foto's!
Indien u een andere kleur of opstelling wenst mag u ons altijd vrijblijvend contacteren. Bestel vandaag nog uw design kantoormeubilair en geniet van de kwaliteit en functionaliteit van het Spathio gamma! Op aanvraag kan u het bureau ook verkrijgen zonder glazen front.

Ontwerp: Polmarco
Materiaal: Melamine of 3-D afwerking, veiligheidsglas, metalen poten
Maten bureau: 182L x 177D x 74H cm of  212L x 177D x 74H cm
Kleur: zie foto's
2 jaar kwaliteitsgarantie

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
Vraag ons u op te bellen  

Polmarco is gespecialiseerd in het aanmaken van kantoormeubelen en gezonde werkplekken en praktijken. Voor ons staat de gebruiker centraal en daar proberen we op in te spelen om innovatieve producten te produceren. Wij streven ernaar om innovatieve en functionele oplossingen te creëren om uw werk te vergemakkelijken op de werkvloer of bij u thuis. 

"Mode vergaat, maar stijl blijft." (Coco Chanel)

"Het ontwerp is niet alleen het uiterlijk. Dit is ook hoe een object werkt." (Steve Jobs).

Naar aanleiding van deze redenering streeft Polmarco ernaar om vernieuwende collecties van design meubels aan te passen aan de nieuwste design trends. Kantoormeubelen met tal van ergonomische eisen en een mooi design blijft een uitdaging voor Polmarco. Polmarco creërt zowel directiebureaus, bureau eilanden, ladeblokken, kasten, rekken als toonbaken. Hun bekendste lijnen zijn Spathio, Polmarco Type-A, Polmarco Type-V, Duo-X en ARC toonbanken en Solto receptiebalies. Polmarco Spathio design bureau met lage kast

 

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen