• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Prosedia Se7en 3632 Air bureaustoel
Levertijd 5-8 werkdagen.
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Prosedia Se7en 3632 Air bureaustoel

Deze Prosedia Se7en 3632 Air bureaustoel is een bureaustoel met een rugleuning en zitting in netbespanning. De luchtige net-rugleuning zorgt voor een perfecte zithouding en een aangename luchtcirculatie. Het elegante en lichtvoetige uiterlijk van deze ergonomische bureaustoel wordt geaccentueerd door de markante ophanging van de rugleuning.

Deze ergonomische Air bureaustoel is niet alleen razend populair is op de zakelijke markt, maar ook de thuis gebruiker weet deze stoel erg te waarderen. Het zitten op deze stoel is een waar genot. De voorgevormde zitting en rug zorgen voor een natuurlijke houding, wat uw lichaam helpt ontspannen.

De Brand New Office bureaustoel is voorzien van een hoogwaardig synchroonmechaniek met instelling op lichaamsgewicht en een ergonomisch gevormde netzitting. Met de in diepte verstelbare zitting is deze ergonomische draaistoel ook geschikt voor grotere personen.Se7en 3632 Air bureaustoel met netbespanning en armleuningen - zwart wordt gemonteerd geleverd en snel leverbaar!

Se7en: De favoriet in Nederland en België.
- rugleuning en zitting met netbespanning
- 4D-armleggers
- gepatenteerde variabele basis-zithoogteverstelling
- zwart kunststoffen voetkruis


Ontwerp: Brand New Office 
Materiaal: kunstof of aluminium onderstel, netbespanning, 100% polyester stof
Zitmaten: 41-52h x 49b x 40d cm 
Technische eigenschappen: se7en Air 3632: gepatenteerde basis-zithoogteverstelling, zitdiepteverstelling, synchroontechniek, netstof, verstelbare armleggers, voetkruis zwart, rugleuning en zitting in netbespanning. Optioneel: wielen voor harde vloer. 
Duurzaamheid: 98% recyclebaar
Normen/test: EN 1335, LGA/GS
Gemonteerd geleverd.

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
Vraag ons u op te bellensnelle levering        

Prosedia is het jongste groene merk van de Interstuhl Groep. Prosedia biedt meer stoel voor je geld. De zitoplossingen van prosedia zijn overtuigend in ergonomie, materiaalgebruik en verwerking. Een prosediastoel voldoet aan duidelijke verwachtingen: hij biedt alles wat een goede stoel moet hebben en niets dat wel iets aan de prijs, maar niets aan het zitcomfort bijdraagt.

Een zitoplossing van Prosedia is compleet in technische uitvoering en leidend in prijs-kwaliteitverhouding. De stoel heeft twee jaar omruilgarantie en een snelle levertijd. Ten slotte heeft Prosedia een zeer breed assortiment.

De Interstuhl-fabriek staat in de groene Zuid-Duitse deelstaat Baden-Württemberg. Daar is de verantwoordelijkheid voor het milieu en de natuurlijke energiebronnen iets vanzelfsprekends. Interstuhl produceert al meer dan zestig jaar op een milieuvriendelijke manier en neemt overtuigend zijn verantwoordelijkheid door het gebruik van betrouwbare grondstoffen, verantwoorde productieprocessen en zo min mogelijk inzet van fossiele brandstoffen.

We zien het zelfs als een uitdaging om zo innovatief mogelijk te voldoen aan de gestelde eisen én meer. Alle normen en richtlijnen op het gebied van ergonomie en milieu worden volledig gerespecteerd. Het innovatieve, baanbrekende karakter van Interstuhl heeft diverse patenten opgeleverd die in veel van onze collecties worden gebruikt.

Op de kantoorstoelen van prosedia bieden wij een garantie van 2 jaar, een blijk van vertrouwen in de kwaliteit van onze producten dat bovendien perfect aansluit op de duurzame bedrijfsvoering van veel van onze klanten.

Een groot deel van de Prosedia-collectie heeft het Blaue Engel-certificaat. Dit keurmerk is te vergelijken met het Nederlandse Milieukeur en wordt afgegeven door het Duitse overheidsinstituut RAL. Een merk krijgt dit keurmerk wanneer hun producten minder belastend voor het milieu zijn dan soortgelijke producten.

Prosedia Se7en 3632 Air bureaustoel