• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Prosedia Younico Pro bureaustoel
Levertijd 15 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Prosedia Younico Pro bureaustoel

Prosedia Younico Pro bureaustoel: de bureaustoel die perfect bij u past!

Prosedia heeft een zeer uitgebreide collectie draaistoelen en bezoekersstoelen. Deze YouniPro Plus Bureaustoel bestaat in twee uitvoeringen: de Younico Pro bureaustoel en de Younico Pro Net bureaustoel. 

Deze ergonomische draaistoel heeft tal van opties en is in zijn prijscategorie een topper! Het elegante en lichtvoetige uiterlijk van de Younico Pro Bureaustoel wordt geaccentueerd door de markante ophanging van de rugleuning.

De YouniPro Plus draaistoel is voorzien van een hoogwaardig synchroonmechaniek met instelling op lichaamsgewicht, lendensteun, hoogteverstelling van de rugleuning en een zitting van schuimrubber met comfort kussens en bekkensteun.

Optioneel kan je deze Younico Pro Bureaustoel verkrijgen met 3-D armleggers en wielen voor harde vloer. 


Ontwerp: Brand New Office
Materiaal: kunstof, 100% polyester stof
Zitmaten: 41-54h x 46b x 42-48d cm 
Technische eigenschappen: synchroonmechanisme, individuele lichaamsinstelling, gepatenteerde variabele basiszithoogte-verstelling, lendensteun, hoogteverstelling van de rugleuning en een zitting van schuimrubber met comfort kussens en bekkensteun, zitdiepte-en zitneigverstelling. Optioneel: wielen voor harde vloer, armleuningen in hoogte verstelbaar(3D) en voetkruis in aluminium
Duurzaamheid: 98% recyclebaar
Normen/test: EN 1335, LGA/GS
Gedemonteerd geleverd.

Prosedia is het jongste groene merk van de Interstuhl Groep. Prosedia biedt meer stoel voor je geld. De zitoplossingen van prosedia zijn overtuigend in ergonomie, materiaalgebruik en verwerking. Een prosediastoel voldoet aan duidelijke verwachtingen: hij biedt alles wat een goede stoel moet hebben en niets dat wel iets aan de prijs, maar niets aan het zitcomfort bijdraagt.

Een zitoplossing van Prosedia is compleet in technische uitvoering en leidend in prijs-kwaliteitverhouding. De stoel heeft twee jaar omruilgarantie en een snelle levertijd. Ten slotte heeft Prosedia een zeer breed assortiment.

De Interstuhl-fabriek staat in de groene Zuid-Duitse deelstaat Baden-Württemberg. Daar is de verantwoordelijkheid voor het milieu en de natuurlijke energiebronnen iets vanzelfsprekends. Interstuhl produceert al meer dan zestig jaar op een milieuvriendelijke manier en neemt overtuigend zijn verantwoordelijkheid door het gebruik van betrouwbare grondstoffen, verantwoorde productieprocessen en zo min mogelijk inzet van fossiele brandstoffen.

We zien het zelfs als een uitdaging om zo innovatief mogelijk te voldoen aan de gestelde eisen én meer. Alle normen en richtlijnen op het gebied van ergonomie en milieu worden volledig gerespecteerd. Het innovatieve, baanbrekende karakter van Interstuhl heeft diverse patenten opgeleverd die in veel van onze collecties worden gebruikt.

Op de kantoorstoelen van prosedia bieden wij een garantie van 2 jaar, een blijk van vertrouwen in de kwaliteit van onze producten dat bovendien perfect aansluit op de duurzame bedrijfsvoering van veel van onze klanten.

Een groot deel van de Prosedia-collectie heeft het Blaue Engel-certificaat. Dit keurmerk is te vergelijken met het Nederlandse Milieukeur en wordt afgegeven door het Duitse overheidsinstituut RAL. Een merk krijgt dit keurmerk wanneer hun producten minder belastend voor het milieu zijn dan soortgelijke producten.

Prosedia Younico Pro bureaustoel