• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Sinetica Type ladeblok met 3 lades
Levertijd 4-5 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Sinetica Type ladeblok met 3 lades

De Sinetica Type ladeblok met 3 of 2 lades zijn van uitzonderlijke kwaliteit en kunnen in verschillende kleuren gekozen worden. De Type ladeblokken kunnen besteld worden met hangmappensysteem of drie lades. De Type verrijdbare ladeblokken zijn combineerbaar met alle Office & Co of Sinetica bureaus en kantoormeubelen. 
 
Deze kantoormeubelen worden geleverd vanaf 750€. Onze professionele monteurs bouwen bovendien deze design meubelen (BeNeLux) op plaats van gebruik gratis op vanaf 1500€ en nemen alle kartons en plastieken weer mee. Uw kasten professioneel geplaatst zoals op de foto's! Indien u een andere kleur of opstelling wenst mag u ons altijd vrijblijvend contacteren.
 
Bestel vandaag nog uw design kantoormeubilair en geniet van de kwaliteit en functionaliteit van het Sinetica ladeblok met 3 of 2 lades met hangmappensysteem!

Ontwerp: Polmarco
Materiaal: Metaal
Maten : 42B x 56D x 55H cm 
Kleur: zie foto's
2 jaar kwaliteitsgarantie

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
Vraag ons u op te bellen  

Sinetica is gespecialiseerd in het aanmaken van kantoormeubelen en gezonde werkplekken en praktijken. Voor ons staat de gebruiker centraal en daar proberen we op in te spelen om innovatieve producten te produceren. Wij streven ernaar om innovatieve en functionele oplossingen te creëren om uw werk te vergemakkelijken op de werkvloer of bij u thuis. 

"Mode vergaat, maar stijl blijft." (Coco Chanel)

"Het ontwerp is niet alleen het uiterlijk. Dit is ook hoe een object werkt." (Steve Jobs).

Naar aanleiding van deze redenering streeft Sinetica ernaar om vernieuwende collecties van design meubels aan te passen aan de nieuwste design trends. Kantoormeubelen met tal van ergonomische eisen en een mooi design blijft een uitdaging voor Sinetica. Deze design fabrikant creëert zowel directiebureaus, bureau eilanden, ladeblokken, kasten, rekken als toonbaken.

Sinetica Type ladeblok met 3 of 2 lades