• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Slide Arthur lichtgevende eettafel
Levertijd 3 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Slide Arthur lichtgevende eettafel

De Slide Arthur lichtgevende eettafel werd ontworpen door designers van Slide Studio.

De 360°cilindervormige basis geeft licht en is de focus van de design tafel. De tafel kan gebruikt worden op verschillende locaties zoals op uw terras, op evenementen, Horeca-zaken(hotels-restaurants-cafés) of als 'eye-catcher' op kantoor of winkel.

Het tafelblad is uitgerust met een ondoorzichtige glas en de zuil geeft diffuus licht waardoor uw interieur op een originele manier verlicht wordt.

Arthur, net als alle andere SLIDE producten, is gemaakt van polyethyleen door rotatiegieten techniek. De Slide Arthur lichtgevende eettafel is nu beschikbaar bij Brand New Office!

Ontwerp: Slide team voor Slide
Maten: Ø 120 x 72h cm

Materiaal: polyethyleen, ondoorzichtig glas

Slide is een volledig Italiaanse merk dat geboren werd in 2002, maar met meer dan dertig jaar ervaring in de verwerking van plastic harsen heeft. De eerste ervaringen in de sector waren tuin artikelen (meubilair voor tuin of Horeca), tot heldere en kleurrijke innovatieve verlichting(vloerlamp, staande lamp, plafondlamp en licht-objecten), strak en iconische ontwerpen van DIA collectie. SLIDE producten zijn gemaakt van polyethyleen door rotatiegieten en zijn gekenmerkt door hun uitzonderlijk licht gewicht(gemakkelijk verplaatsbaar), ideaal voor buitengebruik (maar even goed voor interieurs) en evenementen(Horeca meubilair). De design objecten zijn het resultaat van een samenwerking met gerenommeerde ontwerpers zoals Karim Rashid, Marcel Wanders, Paola Navone, Marc Sadler, Alessandro Mendini, Stefano Giovannoni en Denis Santachiara die inspelen op de wens om van een product een kwaliteitsproduct te maken met oog voor design! Slide Arthur lichtgevende eettafel