• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Slide Fizzz tafel
Levertijd 3 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Slide Fizzz tafel

Slide Fizzz tafel is geboren uit het oorspronkelijke ontwerp van Gianni Arnaudo.

De tafel-vormige flessenkurk is een modulaire tafel die flexibel en innovatief. De hoge bartafel kan gebruikt worden als ondersteuning en is bovendien opvallend geestig en sprankelend. FIZZZ heeft een zilveren metalen voet en is ook in het wit beschikbaar met verlichting onder de tafel.

Deze tafel is perfect inzetbaar in Hotels, restaurants, cafés of bij u thuis in de tuin.

De Fizzz tafel, net als alle SLIDE producten, is gemaakt van polyethyleen door rotatiegieten. Het assortiment bestaat uit een hoge tafel, gewone tafel en lage tafel. Het gamma Low lita is verkrijgbaar in verschillende kleuren voor zowel binnen als buiten.

Ontwerp:Gianni Arnaudo voor Slide
Maten: Ø 70 x 110h cm
Materiaal: polyethyleen, metaal

Slide is een volledig Italiaanse merk dat geboren werd in 2002, maar met meer dan dertig jaar ervaring in de verwerking van plastic harsen heeft. De eerste ervaringen in de sector waren tuin artikelen (meubilair voor tuin of Horeca), tot heldere en kleurrijke innovatieve verlichting(vloerlamp, staande lamp, plafondlamp en licht-objecten), strak en iconische ontwerpen van DIA collectie. SLIDE producten zijn gemaakt van polyethyleen door rotatiegieten en zijn gekenmerkt door hun uitzonderlijk licht gewicht(gemakkelijk verplaatsbaar), ideaal voor buitengebruik (maar even goed voor interieurs) en evenementen(Horeca meubilair). De design objecten zijn het resultaat van een samenwerking met gerenommeerde ontwerpers zoals Karim Rashid, Marcel Wanders, Paola Navone, Marc Sadler, Alessandro Mendini, Stefano Giovannoni en Denis Santachiara die inspelen op de wens om van een product een kwaliteitsproduct te maken met oog voor design! Slide Fizzz tafel