• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
ULTOM Office vergadertafel rond
Levertijd 6 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
ULTOM Office vergadertafel rond

Ultom Office vergadertafel rond: uw kantoor is een werkplek die niets te wensen over laat, een plek waar u zich goed kunt voelen. Natuurlijk is uw bureau ook een deel van uw bedrijfsimago. Het spreekt voor zich dat bij een exclusief kantoormeubelsysteem, zoals de Office vergadertafels rond, de kwaliteit buiten kijf staat. Office van de fabrikant ULTOM behoort immers tot de topklasse! In het gamma Office kan u kiezen tussen een ronde vergadertafel in glas of gelakt mdf. Karakteristiek voor Office is de geraffineerde constructie van de conferentietafels. Samen vormen de stalen buizen  het onderstel voor de glazen of gelakte bladen. 


Deze Office vergadertafels worden door ons professioneel team vrachtvrij geleverd. Kies voor een vriendelijke, toekomstgerichte inrichting die uw succes weerspiegelt. 

Ontwerp: L.Marcolin, Boccato-Gigante-Zambusi voor ULTOM
Materiaal: stalen buis, poedergelakt, roestvrijstaal, gietaluminium, gelakt tafelblad
Maten: 130d x 73h cm,
Kleur: helderglas of matglas, wit of zwart gelakt

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
  Vraag ons u op te bellen   

Alle kantoormeubelen van Ultom worden gemaakt binnen het bedrijf zelf, met de traditionele machines voor de bewerking van hout bijgestaan door de meest moderne en geavanceerde computergestuurde apparatuur. Ultom werkt alleen met de beste experts ambachtslieden en voor alle grondstoffen schenkt men bijzondere aandacht voor de kwaliteit en hun oorsprong. De design meubelen worden ook milieubewust gekozen en dit altijd in overeenstemming met de Europese regelgeving die betrekkingheeft tot de kwaliteit en de veiligheid. De volgende kantoormeubelen verdelen wij bij Brand New Office: toonbanken, kasten, ergonomische bureaus, ladeblokken, rekken, bibliotheken, directiebureaus, bureau eilanden en of receptiebalies. De bekendste artikels van Ultom zijn, de Isotta bureaus, Friday bureaus, Modi directie bureaus en de Twist toonbanken! Ultom Office vergadertafel rond