• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
BNO Verrijdbaar ladeblok Camara
Levertijd 5 - 10 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
BNO Verrijdbaar ladeblok Camara

De Brand New Office verrijdbaar ladeblok Camara komt tegemoet aan budgettaire beperkingen zonder daarbij de voorliefde voor zuivere lijnen van gewaarborgde kwaliteit uit het oog te verzliezen.

De ladeblok op wielen werd vervaardigd uit metaal en kan afgelsoten worden. De ladeblokken met handgrepen aan de zijkant zijn direct uit voorraad leverbaar in drie verschillende kleuren zoals aluminium en antraciet. Verder hebben de Camara ladeblokken een centrale vergrendeling en en algemeen slot voor gebruik van een loper, met twee buigzame sleutels. 

Optioneel kan u een pennenbakje verkrijgen. Deze ladeblokken zijn direct uit voorraad leverbaar.


Ontwerp: Brand New Office
Materiaal: Metaal, sleutels
Maten 3 lade: 53,8h x 52d x 39b cm, 

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail.
Vraag ons u op te bellen  
snelle levering
 
Officina en BNO zijn een merknaam van Brand New Office dat steeds in voorraad is in ons centraal magazijn. De kantoormeubelen van Officina worden binnen de 2 weken opgebouwd op de plaats van gebruik en de BNO stoelen zijn zelfs direct leverbaar binnen de 3-5 werkdagen. Officina is echt een ergonomisch meubelsysteem dat bovendien de milieuvriendelijke FSC - norm haalt. Met deze Officina kantoormeubelen kan u een volledig kantoor inrichten: verschillende soorten kasten, bureaus, ladeblokken, vergadertafels en zelfs bureaus met dressoir zijn beschikbaar. Verder heeft Brand New Office onder het merk BNO ook tal van zelf gecreëerde bureaustoelen, bezoekersstoelen, vergadersstoelen of gewoon stoelen voor bij u thuis of in de Horeca. Deze stoelen zijn ook perfect inzetbaar voor de projectmarkt omdat ze de nodige ergonomische vereisten hebben met het nodige design. Bovendien zijn ze ook nog onklopbaar in prijs! Bestel vandaag nog uw Officina kantoormeubilair en BNO stoelen en werk deze week nog in uw vernieuwde omgeving! verrijdbaar ladeblok Camara