• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Wagner D1 Office designstoel
Levertijd 5-6 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Wagner D1 Office designstoel

Blijf in beweging - zelfs zittend met de Wagner D1 Office designstoel. Het waggelen is uitdrukkelijk toegestaan ​​met de Wagner D1 draaibare bureaustoel/vergaderstoel en de iets lagere collega, D1 low lounge chair. We weten allemaal dat zitten ongezond is, deze innovatieve driedimensionale stoel beweegt in elke richting waardoor uw lichaam contant in beweging is!

De nieuwste designstoel gaat zelfs in de vierde dimensie: dankzij het slimme 4-assige anker van het buisvormige stalen frame(Dondola-zitsysteem), is de openingshoek tussen de zitting en de rugleuning beweegbaar. In de D1-stoel zit je maximaal en activeer je je spieren. Door je te in te spannen en te ontspannen in beweging, wordt je rug op de lange termijn verlicht en zelfs versterkt.

Voor het stoelmerk Wagner heeft ontwerper Stefan Diez een nieuw Dondola systeem gecreëerd dat een opvallende plaats onder de zitting gekregen heeft. D1 office stoel is tegelijk licht en sierlijk dankzij het met stof beklede stalen buisframe.

De keuze is aan u: met armleuningen of zonder armleuningen, met glijders(4 stervoet) of met wieltjes(op 5 stervoet).

De D1-bureaustoel/vergaderstoel combineert esthetisch design, innovatieve materialen en dynamische ziteigenschappen. Door de constructie van het met mazen ommantelde buisvormige stalen frame kan de zitschaal zich optimaal aanpassen aan de gehele zitpositie en wordt de gebruiker ook aangemoedigd om actiever en dynamischer te zitten.
 
De Red Dot-jury beloonde de "Red Dot: Best of the Best" -prijs voor topontwerpkwaliteit en baanbrekend ontwerp voor de twee stoelen: D1-bureaustoel en D1-fauteuil van Stefan Diez voor WAGNER LIVING. Stylepark eerde haar als "Selected IMM 2018 Winner" en "Stylepark Selected Orgatec 2018". En de Duitse Designraad kende de "GERMAN INNOVATION AWARD GOLD 2018" en de "GERMAN DESIGN AWARD 2019" toe.

Ontwerp: Stefan Diez voor Wagner Living
Materiaal: gepoedercoat stalen frame, gaasbekleding
Maten: 83-93h x 48l x 77d cm
Zitmaten: 42-52cm, 38cm diepte
Technische eigenschappen: De montage van de stoelschaal maakt beweging in alle richtingen mogelijk en hellingsbewegingen gescheiden van de zitting en de rugleuning.

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail.
Vraag ons u op te bellen   
Wagner kort samengevat:
Wij zijn Wagner, een traditioneel merk dat bureaustoelen produceert en dat zich richt op het welzijn van mensen. De feel-good factor voor ons wordt duidelijk wanneer het ontwerp, beweging en gezondheid in evenwicht zijn. Daarom investeren we dagelijks geld en tijd in onderzoek om zo gezond mogelijk te zitten. Dagelijks stellen mensen hoge eisen en scheppen ze hoge verwachtingen aan hun dagelijkse kwaliteit in het leven, wel Wagner doet hetzelfde voor zitoplossingen! Wij ontwerpen een zitobject dat beweegt waardoor de rugklachten afnemen of totaal verdwijnen. Ze maken van beweging een centraal deel van ons leven. Tegenwoordig besteden we maximaal tot 14 uur per dag in een zittende positie! 50% van alle Belgen lijden ten minste eenmaal per jaar van pijn in de rug en 25% heeft zelfs chronische pijnen. Voor velen betekent dit dus een permanente psychologische belasting. Dat is dan het eerste signaal om te gaan voor Wagner welness bureaustoel dat de prestaties op de werkvloer verhoogt en voor het welzijn van de mensen zorgt. Hun moto is: Movement that sits! Enkele bekende Wagner welness stoelen: Wagner AluMedic, Wagner Titan, Wagner W1, Wagner ErgoMedic en vele andere ergonomische bureaustoelen en vergaderstoelen! Wagner D1 Office designstoel