• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Wagner W1 vergaderstoel in premium leder
Levertijd 3-4 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Wagner W1 vergaderstoel in premium leder

De in hoogwaardig leder afgewerkte Wagner W10 vergaderstoel geeft uw rug een optimale ondersteuning en een grootste zitcomfort die u maar kan bedenken!

Deze vergaderstoel in leder is afgewerkt in gepolijst aluminium, het bewijs van de hoge eisen die wij aan onze selectie stellen. Welzijn en comfort in combinatie met slimme techniek en goede vormgeving zijn uitgangspunt in de ontwerpfilosofie van Wagner. W10 kenmerkt zich door pure eenvoud in design, duurzaam gematerialiseerd met aandacht voor detail. De Wagner W10 vergaderstoel kan u optioneel ook verkrijgen met een membraan netweefsel of in stoffen uitvoeringen.
Hiervoor neemt u best contact op met onze professionele adviseurs die u hiermee kunnen verder helpen. Brand New Office is Premium dealer van Wagner!

Ontwerp: Peter Wagner
Materiaal: Hoogwaardig leder, aluminium gepolijst, polyester, moeilijk ontvlambaar en kunststof
Zitmaten: 46h x 47b x 44d cm
Gemonteerd gelever

Wagner kort samengevat:
Wij zijn Wagner, een traditioneel merk dat bureaustoelen produceert en dat zich richt op het welzijn van mensen. De feel-good factor voor ons wordt duidelijk wanneer het ontwerp, beweging en gezondheid in evenwicht zijn. Daarom investeren we dagelijks geld en tijd in onderzoek om zo gezond mogelijk te zitten. Dagelijks stellen mensen hoge eisen en scheppen ze hoge verwachtingen aan hun dagelijkse kwaliteit in het leven, wel Wagner doet hetzelfde voor zitoplossingen! Wij ontwerpen een zitobject dat beweegt waardoor de rugklachten afnemen of totaal verdwijnen. Ze maken van beweging een centraal deel van ons leven. Tegenwoordig besteden we maximaal tot 14 uur per dag in een zittende positie! 50% van alle Belgen lijden ten minste eenmaal per jaar van pijn in de rug en 25% heeft zelfs chronische pijnen. Voor velen betekent dit dus een permanente psychologische belasting. Dat is dan het eerste signaal om te gaan voor Wagner welness bureaustoel dat de prestaties op de werkvloer verhoogt en voor het welzijn van de mensen zorgt. Hun moto is: Movement that sits! Enkele bekende Wagner welness stoelen: Wagner AluMedic, Wagner Titan, Wagner W1, Wagner ErgoMedic en vele andere ergonomische bureaustoelen en vergaderstoelen! 

Wagner W10 vergaderstoel