• Tous les produits ont été ajoutés à votre panier.

Bureau d'angle

Bureaux d'angle, bureaux avec rallonge ou bureau avec meuble de porteur: pour allier modernité et commodité!

Bureau d'angle

Hoekbureau's - haaksbureau's en bureau's met aanbouw: om moderniteit en gemak te combineren!

Het hoekbureau is perfect als je een kleine ruimte thuis of een klein kantoor hebt. Verkrijgbaar in een rechter- of linkerversie, het bespaart ruimte door andere muren vrij te maken. Haaksbureau's of bureau met een aanbouw kunnen ook een meerwaarde zijn als directiebureau of een bureau waar u de aanbouw als extra werkruimte kan gebruiken.

Een modern en eigentijds kantoor met uw hoekbureau:


Het hoekbureau is meer dan een eenvoudige werktafel, het is een echt functioneel meubelstuk waarmee u extra kunt opbergen en organiseren dankzij speciaal hiervoor ontworpen lades of lage aanbouwmodules. 

Hoe de inrichting van een hoekkantoor verfijnen?


Verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten, kan het hoekbureau worden aangepast aan alle decoratiestijlen. Voor het beste resultaat kan u de bureau's met aanbouw vervolledigen met een paar accessoires, zoals een mooie designlamp, lederen onderleggers of pennenbakjes. Denk ook steeds na over de aanschaf van uw bureaustoel. Moet het een bureaustoel zijn zonder armleuningen, om niet te veel ruimte in te nemen en om onder het bureau te kunnen glijden. Of eerder een ergonomisch model met 4d armleuningen en beweegbaar zitvlak? BrandNewOffice heeft het allemaal!