• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Bralco d100 Lage kasten in fineerhout
Levertijd 4 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Bralco d100 Lage kasten in fineerhout

Als het eens iets meer mag zijn kiest u altijd voor een Bralco d100 Lage kasten in fineerhout.

Deze design kasten zijn van echte Topkwaliteit en bestaan in de volgende uitvoeringen: kast met twee klapdeuren, een kast voor hangmappen of een glazen kast(donker glas, doorzichtig glas). Deze archiefkasten hebben de charme van een formele puurheid door het gebruik van simpele structuren en de hernieuwde filosofie van de functionaliteit, die zetten de Bralco d100 kasten in het centrum van de operatieve en leidinggevende werkzaamheden van uw werkplaats.

Deze kantoormeubelen van Italiaanse makelij bestaan in drie maten:

76cm hoog, 155cm hoog en 196cm hoog op 100cm breed en dit in verschillende fineerhoutsoorten. De structuur van de kast werd vervaardigd uit zwarte spaanplaat, de top, zijkanten en deuren zijn tweezijdig bekleed met houtfineer en geverfd met verf op basis van polyester, in de oven gedroogd met een UV systeem. De kast met glazen deuren zijn uitgerust met een kader rondomrond uit aluminium extrusie en verhard glas met een dikte van 4 mm.

Vanaf 750€ goederenwaarde leveren we dit kantoormeubilair vrachtvrij en vanaf 1.500€ netto goederenwaarde bouwen onze professionele monteurs alles op. Op aanvraag is het mogelijk om de kasten in andere kleuren te verkrijgen of om op maat te maken. Hiervoor neemt u best contact op met onze professionele adviseurs.

LET OP: we kunnen ook de goedkopere Bralco Loopy melamine versie aanbieden! 

Ontwerp: Bralco team
Materiaal: spaanplaten met een dikte van 18 mm met aan beide kanten bekleed met fineerhout en met massief houten afgeronde randstroken. De kast met glazen deuren zijn uitgerust met een kader rondomrond uit aluminium extrusie en verhard glas met een dikte van 4 mm.
Maten kasten: 100B x 46D x 76H cm
Kleur: Zie bijlage


Bralco kantoormeubelen heeft als als doel om het ideale meubilair voor op kantoor en thuis te vervaardigen. De geschiedenis van het Bralco bedrijf is gekoppeld aan de geschiedenis van het meubilair sinds het onstaan van het bedrijf dat verder uitgegroeid is tot een internationale speler. Sinds 2014 is Bralco ingehuldigd in hun nieuwe productie te Susegana in de provincie Treviso. Vandaag biedt Bralco oplossingen en inrichtingsconcepten die voldoen aan elke behoefte met betrekking tot kantoormeubilair.  Dit doen ze door middel van zeventien speciale en unieke design collecties. Bralco denkt in de eerste plaats aan het welzijn van de mens, dit met behulp van de beste Italiaanse designers en een productie die een lage impact op het milieu heeft. Verder biedt Bralco een 24-maanden garantie op het hele gamme en een zekerheid van de beschikbaarheid van onderdelen voor wel 10 jaar! Alle design kantoormeubelen zijn "Made in Italy", een onvervreemdbare waarde waarop de onderneming haar geschiedenis heeft gebaseerd. Het Bralco product is herkenbaar dankzij de stilistische kenmerken en onderscheidende kenmerken die hen uniek en onnavolgbaar maken. Geautomatiseerde productietechnieken en cutting-edge, in combinatie met de productieprocessen gecertificeerd ISO 9001 en ISO 14001 zijn de fundamenten van de productieve activiteit van Bralco. Kies voor uw kantoorinrichting voor de design meubelen van Bralco! Bralco d100 Lage kasten in fineerhout