Outdoor meubelen voor buitengebruik

Meubels van gerenommeerde merken

Brand New Office heeft een divers assortiment aan meubels van gerenommeerde merken. Dit meubilair is geschikt voor buitengebruik, zowel professioneel als privé. Hou je van design? De stapelbare Egg stoel van designer Philippe Starckis een echte eyecatcher die het gepaste cachet zal geven aan het terras van jouw horecagelegenheid. Maar ook op je eigen terras thuis zal deze stoel het goed doen. Combineer met een mooie outdoortafel als de Kartell Dr. Na tafel, ook van Philippe Starck. Of kleed je terras aan met leuke Moon poefs, ideaal als kruk maar ook als bijzettafel.

Aangezien tafels en stoelen voor outdoorgebruik tegen een stootje moeten kunnen, zit je goed met de ontwerpen van Brand New Office. Daarnaast omvat ons assortiment een heel scala aan stijlen: van klassieke glazen tafels met chroom tot futuristische modellen in staal, aluminium of acryl. En ook onze breed inzetbare stoelen zijn toppers van formaat. Wij bieden stoelen van gerenommeerde merken zoals Kartell, Magis, B-Line en Slide aan. Aantrekkelijke designstoelen maken jouw terras nóg mooier en uitnodigender!

 

Accessoires en decoratie

Naast prachtige tafels en stoelen voor buitengebruik, beschikken we ook over zit- en stakrukken, parasols, ligstoelen, strandstoelen, zitzakken, loungezetels, accessoires, buitenverlichting, gelbranders, banken, plantenbakken, vazen en bloempotten. Wij hebben tal van accessoires en decoratieve meubels die zowel eenvoudig en functioneel zijn, als design en luxe uitstralen.

 

Professioneel advies

Sta je te popelen om je zaak in te richten of een complete make-over te geven? Advies of begeleiding nodig? Onze professionele adviseurs helpen je graag verder met de inrichting van je hotel, restaurant, café of je terras thuis!

Voor de meeste van onze producten, kan je rekening op een snelle levering binnen de 10 werkdagen. Bovendien worden je outdoormeubelen gratis geleverd bij een bestelwaarde vanaf 750 euro.

Contacteer ons vrijblijvend voor meer info of een afspraak (ter plaatse)!