Brand New Office is uw specialist in kantoormeubelen en bureau-inrichting. Sinds het succes van onze online webshop hebben we besloten een volgende stap te nemen. Ergonomische, maar ook design meubels zijn een belangrijk element in uw interieur en bepalen niet alleen de sfeer, maar ook de productiviteit op kantoor. We weten hoe belangrijk het is om eens in een bureaustoel te gaan zitten of een vergadertafel uit te testen voor u overgaat tot aankoop. Vanaf nu krijgt u dus de mogelijkheid dit te doen in onze showroom.

Nog niet bekend met onze webshop?
Ontdek hem hier!

Waarom BrandNewOffice?

Bij Brand New Office vindt u alles voor de inrichting van uw kantoor. U kan bij ons terecht voor zowel als leverancier van kantoormeubelen als advies over uw kantoorinrichting. We zijn als het ware uw groothandel in kantoorbenodigdheden. We bieden niet alleen een zeer ruim assortiment, maar ook kwalitatieve meubelen die snel geleverd worden. Hulp nodig bij het monteren? Daar helpen we u ook graag bij.

Onze Living office

Naast een online aanwezigheid zijn we nu dus ook offline bereikbaar. Vanaf nu kan u uw toekomstige kantoormeubelen in onze Living Office bezichtigen alvorens deze aan te kopen. De meubelen die we aanbieden zijn enkel van topmerken zoals Mdd, Kartel, Herman Miller, Classicon, Artemide en veel meer...

Spring gerust eens binnen in onze showroom. Hij is centraal gelegen en dus makkelijk bereikbaar. De showroom is gelegen ten Zuidwesten van Brussel (20 km) in de provincie Vlaams Brabant - Grenzend aan Wallonie (3km van Enghien) en op een boogscheut van Oost-Vlaanderen.

Ons ruime online assortiment willen we nu ook graag fysiek naar u brengen. Met meer dan 70 merken bieden we u zeker en vast de juiste meubels aan voor uw kantoor of home office. Let op: onze showroom bevat lang niet onze volledig collectie. Alvorens de showroom te bezoeken is het belangrijk even contact op te nemen met ons. Niet enkel om uw afspraak vast te leggen, maar ook om te verifiëren of de meubels waarnaar u op zoek bent wel aanwezig zijn in de showroom.

Zijn uw gewenste meubels niet aanwezig? Niet getreurd. Van de meeste merken beschikken we wel over kleur- en stofstalen. Zo krijgt u al een eerste look en feel. Ons assortiment is zodanig groot, dat we helaas niet alles ten toon kunnen stellen in onze showroom van 250m2.