• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Kantoorinrichting advies

Kantoorinrichting advies ter plaatse

Laissez Brand New Office assembler votre bureau sur mesure

Brand New Office heeft niet alleen een webshop waar u 24/24 kan bestellen, maar op aanvraag komen wij ook graag op locatie. Welke meerwaarde bieden wij u ter plaatse? Onze professionele adviseurs helpen er u verder met de inrichting van uw kantoor of zaak, al dan niet met behulp van gratis 3D-tekeningen

Un dessin 3D d'un bureau - Brand New Office

Op aanvraag schakelen we ook een architect in, indien een professionele tekening nodig is voor uw project. Verder zorgen we ook voor de nazorg en eventuele nabestellingen. Neem contact op met onze klantenservice om al uw wensen te bespreken en laat vrijblijvend een offerte opmaken. Laat hieronder uw gegevens achter en wij contacteren u:

 

Hoe gaat het in zijn werk?

1. Kennismaking

Nadat de klant contact heeft opgenomen met Brand New Office, maken we een afspraak voor een eerste kennismaking. Tijdens het gesprek worden uw wensen besproken en ons concept toegelicht.

 

2. Ruimte bekijken

Op basis van een .dwg plan bekijken we de ruimte die u beschikbaar heeft. Zo wordt het makkelijker om de juiste producten te kiezen voor uw ruimte en oppervlakte.

 

3. Uitkiezen van producten

We vinden het belangrijk dat werknemers in een optimale werkomgeving kunnen werken. We schenken uitgebreid aandacht aan het uitzoeken van de geschikte producten voor uw kantoorruimte. Samen slaan we de handen in elkaar om op zoek te gaan naar niet alleen de geschikte stijl, maar ook de geschikte producten. Ergonomische kantoorruimtes bevorderen de productiviteit van werknemers. Laat uw persoonlijke adviseur u begeleiden in het samenstellen van uw ergonomische kantoorruimte.

 

4. Uw ontwerp visueel weergegeven

Op basis van het .dwg plan en uw keuze van producten maken we een 2D of 3D tekening op. Daar vindt u voorbeelden van mogelijke indelingen waaruit u kan kiezen. Dit overlopen we samen met u waarna u beslist met welke meubelen u verder gaat.

 

5. Service

Uiteraard verzorgt Brand New Office ook de verdere afhandeling. Met een snelle levertermijn en kwaliteitsgarantie bent u altijd aan het juiste adres bij ons.
 
We helpen u niet alleen met het aankleden van uw kantoorruimte, maar kunnen ook helpen bij het inrichten van praktijkruimtes, hotels, inkomhallen, cafetaria of zelfs wachtruimtes. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of maak een afspraak met een van onze professionele adviseurs: