Bent u op zoek naar professioneel advies voor het inrichten van uw kantoorruimte? Brand New Office heeft niet alleen een webshop waar u 24/24 kan bestellen, maar op aanvraag komen wij ook bij u langs voor advies op maat voor uw kantoorinrichting. Welke meerwaarde bieden wij u ter plaatse? Onze professionele adviseurs helpen er u verder met de inrichting van uw kantoor of zaak, al dan niet met behulp van gratis 3D-tekeningen. 

Op aanvraag schakelen we ook een architect in indien een professionele tekening nodig is voor uw project. Verder zorgen we ook voor de nazorg en eventuele nabestellingen. Neem contact op met onze klantenservice om uw adviesmoment aan te vragen of laat vrijblijvend een offerte opmaken voor de benodigde kantoormeubelen.

 

 

 

 

Hoe gaat het in zijn werk?

Nadat u contact heeft opgenomen met Brand New Office, maken we een afspraak voor een eerste kennismaking. Tijdens het gesprek worden uw wensen besproken en ons concept toegelicht. Op basis van een .dwg plan bekijken we de ruimte die u beschikbaar heeft. Zo wordt het makkelijker om de juiste producten te kiezen voor uw ruimte en oppervlakte en geven we gepast advies over uw kantoorinrichting.

We vinden het belangrijk dat werknemers in een optimale werkomgeving kunnen werken. We schenken uitgebreid aandacht aan het uitzoeken van de geschikte meubels voor uw kantoorruimte. Samen slaan we de handen in elkaar om op zoek te gaan naar niet alleen de geschikte stijl, maar ook de geschikte producten. Ergonomische kantoorruimtes bevorderen de productiviteit van werknemers. Laat uw persoonlijke adviseur u begeleiden in het samenstellen van uw ergonomische kantoorruimte.

Op basis van het .dwg plan en uw keuze van producten maken we een 2D- of 3D-tekening op. Daar vindt u voorbeelden van mogelijke indelingen waaruit u kan kiezen. Dit overlopen we samen met u waarna u beslist met welke meubelen u verder gaat.

Uiteraard verzorgt Brand New Office ook de verdere afhandeling. Met een snelle levertermijn en kwaliteitsgarantie bent u altijd aan het juiste adres bij ons. We helpen u niet alleen met het aankleden van uw kantoorruimte, maar kunnen ook helpen bij het inrichten van praktijkruimtes, hotels, inkomhallen, cafetaria of zelfs wachtruimtes. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of maak een afspraak voor advies over uw kantoorinrichting.
 

 

Gratis advies voor uw kantoorinrichting?