• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Kantoorinrichting advies

Gratis advies op locatie

Weet u niet waar u moet beginnen met het inrichten van uw kantoor? Of weet u niet goed hoe u uw ruimte moet indelen? Daar helpen we u graag mee. Onze professionele adviseurs komen bij u langs op locatie om uw wensen te bespreken.
 
Hoe dit precies in zijn werk gaat, leggen we u graag uit.
 

 

Hoe gaat het in zijn werk?

1. Kennismaking

Nadat de klant contact heeft opgenomen met Brand New Office, maken we een afspraak voor een eerste kennismaking. Tijdens het gesprek worden uw wensen besproken en ons concept toegelicht.

 

2. Ruimte bekijken

Op basis van een dwg plan bekijken we de ruimte die u beschikbaar heeft. Zo wordt het makkelijker om de juiste producten te kiezen voor uw ruimte en oppervlakte.

 

3. Uitkiezen van producten

We vinden het belangrijk dat werknemers in een optimale werkomgeving kunnen werken. We schenken uitgebreid aandacht aan het uitzoeken van de geschikte producten voor uw kantoorruimte. Samen slaan we de handen in elkaar om op zoek te gaan naar niet alleen de geschikte stijl, maar ook de geschikte producten. Ergonomische kantoorruimtes bevorderen de productiviteit van werknemers. Laat uw persoonlijke adviseur u begeleiden in het samenstellen van uw ergonomische kantoorruimte.

 

4. Uw ontwerp visueel weergegeven

Op basis van het dwg plan en uw keuze van producten maken we een 2D of 3D tekening op. Daar vindt u voorbeelden van mogelijke indelingen waaruit u kan kiezen. Dit overlopen we samen met u waarna u beslist met welke meubelen u verder gaat.

 

5. Service

Uiteraard verzorgt Brand New Office ook de verdere afhandeling. Met een snelle levertermijn en kwaliteitsgarantie bent u altijd aan het juiste adres bij ons.
 
We helpen u niet alleen met het aankleden van uw kantoorruimte, maar kunnen ook helpen bij het inrichten van praktijkruimtes, hotels, inkomhallen, cafetaria of zelfs wachtruimtes. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of maak een afspraak met een van onze professionele adviseurs.